Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127 , 128

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127 , 128Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 124 , 125 , 126 , 127 , 128 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 124 στις 1/5/2023

Επεισόδιο 124
Δευτέρα
Ο εγκέφαλος της συμμορίας βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Ο Λευτέρης λέει στον Ευθύμη πως τώρα πια ο ένας έσωσε τη ζωή του άλλου, έχουν πατσίσει και δεν του χρωστάει απολύτως τίποτα. Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του και πήγε να βρει την Θοδώρα.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης με τη βοήθεια της Σοφίας έρχεται όλο και πιο κοντά στις σκοτεινές μνήμες ενώ ο Μαθιός συνεργάζεται με τον Παύλο για να βρουν σε ποιον ανήκει το όπλο που του έδωσε ο Μανώλης. Ο παπάς λέει στην Μαρίνα ότι γνωρίζει για την πατρότητα του Πετρή δίχως να έχουν αντιληφθεί πως στην εκκλησία βρίσκεται η Καλλιόπη.

 

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να άκουσε από την κουβέντα τους. Λίγο αργότερα η Αργυρώ με την Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν με τον Πετρή στον Αστέρη όταν στο μαγαζί φτάνει η Καλλιόπη με άγριες διαθέσεις.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 125 στις 2/5/2023
Επεισόδιο 125
Τρίτη
Η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Αστέρη την ιστορία για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Εκείνος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και ζητά από την Αργυρώ κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Της λέει ότι θέλει να περνάει μόνος του χρόνο με το γιο του.

Στο μεταξύ η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη και εξοργισμένη που δεν της εμπιστεύτηκε το μυστικό του φεύγει απ’ το σπίτι. Παράλληλα ο Ευθύμης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχτεί.

Δεν μπορεί να ξεχάσει την προδοσία του Λευτέρη και σκέφτεται την εκδίκησή του. Την ίδια στιγμή η Τζένη είναι προβληματισμένη επειδή άκουσε το Νικηφόρο να ρώτα το Μανώλη αν την βλέπει ερωτικά.

Ο ξάδερφός Νικολής πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων για να τους ζητήσει τον ανιχνευτή μετάλλων που είχαν δανειστεί ο Μαθιός και η Καλλιόπη για να βρουν το όπλο. Ο Αστέρης παραξενεύεται με αυτή την επίσκεψη. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων καταφθάνει ο Ευθύμης ύστερα από πρόσκληση του Αντώνη.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 126 στις 3/5/2023
Επεισόδιο 126
Τετάρτη
Η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη γίνεται σιγά-σιγά γνωστή ενώ η μετανιωμένη Θεοδώρα υποφέρει μακριά του. Εκείνος από την άλλη ψάχνει να βρει λύση για το μπαρ, το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τον προδομένο Φαρμάκη.

Η Καλλιόπη λέει στον Αστέρη ότι πήραν τον ανιχνευτή μετάλλων από τον Νικολή επειδή κάτι τους είχε χαλάσει και εκείνος δέχεται την εξήγηση της. Λίγο αργότερα ο Παύλος λέει στο Μαθιό ότι πιθανόν το όπλο να ανήκει στον Νικολή.

Ο Σταματάκης φοβάται πως ίσως έτσι μπλέξει τον ξάδερφο του στην υπόθεση. Στη συνέχεια προβληματίζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει από τον Αστέρη για το γράμμα του Τόλη στο οποίο ο Κώστας κατηγορεί τους Σταματάκηδες ότι είναι φονιάδες.

Παράλληλα ύστερα από μία εκρηκτική συνάντηση του με τον Ευθύμης ο Αντώνης επιτέλους θυμάται. Του λέει πως ξέρει ότι αυτός επιχείρησε να σκοτώσει τη Μαρίνα και θα το αποδείξει.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 127 στις 4/5/2023
Επεισόδιο 127
Πέμπτη
Μπαμπάς και γιος περνούν μαζί χρόνο. Κάποια στιγμή ο Πετρής τον αποκαλεί μπαμπά και ο Αστέρης πετάει στα ουράνια. Η Αργυρώ που είναι παρούσα στο περιστατικό του εξομολογείται ότι δεν ήταν ο εαυτός της όταν κράτησε κρυφή την ύπαρξη του παιδιού τους και του ξανά ζητάει να την συγχωρέσει.

Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος όσο αφορά την σχέση του μαζί της αλλά της λέει πως θέλει να βλέπει μόνος τον γιο του. Η είδηση αποκατάστασης της μνήμης του Αντώνη χαροποιεί τους πάντες. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης καταρρέει όλο και περισσότερο ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί αποδεικνύονται μάταιες.

Παράλληλα η Καλλιόπη κάνει το μοιραίο λάθος απέναντί στον Παύλο. Του λέει ότι το όπλο όντως είναι το Νικολή θέλοντας να θολώσει τα νερά για το γιο της, γεγονός όμως που εξοργίζει τον Μαθιό. Ο Φραγκιαδάκης άρχισε να δραστηριοποιείται και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Είναι αποφασισμένος να αποδείξει πως ο Φαρμάκης κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Λίγο αργότερα μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλει την Αργυρώ και την Βασιλική. Είναι ο Ευθύμης που πηγαίνει να μείνει εκεί.

Την ίδια στιγμή ο χειρότερος φόβος για το Μαθιό βγαίνει αληθινός. Ο Παύλος αποφασίζει να δώσει το όπλο στην αστυνομία. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν μια πορεία χωρίς επιστροφή.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 128 στις 5/5/2023
Επεισόδιο 128
Παρασκευή
Όσο οι γυναίκες στην καντίνα ετοιμάζουν γλέντι για τον Αντώνη ο Βαγγέλης παλεύει να τονώσει το ηθικό του αφεντικού του που νιώθει καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του και μένει στο ξενοδοχείο που κάποτε ανήκε στην Ρέα, τη γυναίκα του, επειδή εκεί την νιώθει κοντά του.

Μάλιστα ονειρεύεται πως την βλέπει μπροστά του και νιώθει καλύτερα μέχρι που καταλαβαίνει πως απέναντι του στέκεται τώρα ο Φραγκιαδάκης, που του λέει ότι ξέρει τι έχει κάνει και θα το πληρώσει.

Στο μεταξύ τα πράγματα ανάμεσα στο Λευτέρη και την Θοδώρα δείχνουν να εξομαλύνονται μέχρι τη στιγμή που η Έλενα εισβάλει εκ νέου στη ζωή τους θέλοντας να μάθει που βρίσκεται ο Οδυσσέας.

Παράλληλα ο Μαθιός κάνει τα πάντα ώστε το όπλο να μη φτάσει ποτέ στα χέρια του Φραγκιαδάκη. Οι συναντήσεις Αστέρη και Πέτρη συνεχίζονται. Μια μέρα ο Παντελής τους πιάνει στα πράσα και του φαίνεται περίεργο που βλέπει μαζί τον Αστέρη με την Αργυρώ και το παιδί της.

Εκείνοι δικαιολογούνται λέγοντας πως ο Πετρής χτύπησε και τον έφερε στον Αστέρη να τον περιποιηθεί. Είναι τότε που καταλαβαίνουν ότι το μυστικό τους δεν θα παραμείνει κρυφό για πολύ ακόμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *