Η Γη της Ελιάς – Σε μεγάλο σοκ η Ιουλία: «Γιατί Μυρτάλη;»

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Η Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη πηγαίνει στην Ιουλία και, με κλάματα, της αποκαλύπτει πως θέλει να τους πουλήσει τις μετοχές της και να φύγει στο εξωτερικό.

Η Μυρτάλη ανακοινώνει την απόφασή της στην Ιουλία

Η Χρυσούλα βλέπει έναν άγνωστο άνδρα στον τάφο του Κίμωνα, τον ρωτάει ποιος είναι, εκείνος της λέει ένα ψέμα και φεύγει βιαστικός. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα διηγείται το περιστατικό στην Ασπασία. Στο μεταξύ, ο άνδρας αυτός κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και όλοι προσπαθούν να μάθουν την ταυτότητά του. Αυτός που καταφέρνει να μάθει πρώτος το όνομά του, είναι ο Πότης.

Η ψυχολόγος, απηυδισμένη με την Αρετή, σταματάει τις συνεδρίες τους και βέβαια η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να τη βρίσει. Ο Μάνος δίνει στον Ισίδωρο το προσκλητήριο της Ευτυχίας και του Κουράκου. Παράλληλα, η Ιουλία ανακοινώνει στον αδελφό της πως στο εξής θα κυκλοφορεί ελεύθερα με τον Στάθη και μάλιστα θα τον παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Τέλος, η Μυρτάλη, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, σοκάρει την Ιουλία με την απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό πουλώντας ότι έχει και δεν έχει.

πηγή

Η Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα: «Ο γιος μου σκότωσε την Μυρτάλη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *