Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2023Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Κριός
Με τη Σελήνη στο ακριβώς μπροστά από το δικό σου ζώδιο όλη μέρα υπάρχει μια τάση να βάζεις λίγο στην άκρη τα συναισθήματα σου, κάτι που σε βοηθά να χειρίζεσαι πρακτικές και λογικές εργασίες. Σήμερα εκτιμάς τα απλά πράγματα, αυτά που σε γεμίζουν και βελτιώνουν τη ζωή σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα μέχρι τις 14/5 και μπορεί να αλλάξεις γνώμη για κάτι. Ενδεχομένως να νιώσεις και λίγη λύπη για πράγματα που ειπώθηκαν ή ξεκίνησαν πρόσφατα. Σήμερα προσπάθησε να μην είσαι αδιάφορη στις επικοινωνίες σου περιμένοντας από τους άλλους να καταλάβουν τι εννοείς.

Ταύρος
Με τη Σελήνη όλη μέρα στο ζώδιο σου εστιάζεις στις συναισθηματικές σου ανάγκες περισσότερο από ότι συνήθως. Πρόσεξε μήπως αναζητάς περισσότερο τη στιγμιαία ικανοποίηση, αντί να αναγνωρίζεις τα γνήσια συναισθήματα. Αυτά που έχεις παραμελήσει ή έχεις θάψει για να αντιμετωπίσεις άλλα ζητήματα στη ζωή σου μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου σήμερα και η ενδοσκόπηση μπορεί τώρα να είναι ευεργετική. Πρόσεξε την υπερβολική σκέψη η οποία είναι μια ισχυρή τάση σου. Ακόμα και με μια πρόσφατη νέα Σελήνη και τη μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο σου, είναι καλύτερο να μην ξεκινήσεις ένα ολοκαίνουριο έργο.

Δίδυμοι
Μέχρι αύριο το πρωί η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, εφιστώντας την προσοχή σου στα παρασκήνια και τα ιδιωτικά θέματα. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε προτρέψει να ασκήσεις λίγη πίεση για ανανέωση, ξεκούραση, προβληματισμό και ίσως -το πιο σημαντικό- ανασυγκρότηση. Η μέρα μπορεί να είναι δύσκολη, κυρίως λόγω πιθανών προβλημάτων στην επικοινωνία που δημιουργούν παρεξηγήσεις. Ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά να κινείται ανάδρομα και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ασάφεια μέχρι τις 14/5. Είναι ένας θετικός κύκλος για να επαναλάβεις και να βελτιώσεις τις εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει. Να ρίξεις μια ματιά στο παρελθόν για να βρεις απαντήσεις που προηγουμένως αγνοούσες.

Καρκίνος
Πιθανότατα θα επικεντρωθείς περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή τις επόμενες βδομάδες, έχοντας την ανάγκη να εξομαλύνεις τα πράγματα, να επιστρέψεις στα σχέδια σου και να επανεκτιμήσεις τα πράγματα. Οι σημερινές ενέργειες εφιστούν τη συναισθηματική προσοχή σου σε αυτές τις υποθέσεις και μπορεί να αναγνωρίσεις την επιθυμία σου να συναναστραφείς, να μοιραστείς και να προσεγγίσεις. Η κυκλοφορία των ιδεών και των σχολίων που λαμβάνεις κατά την αλληλεπίδραση βοηθούν στην εκκίνηση της δημιουργικής σου διαδικασίας. Ακόμα κι αν πρόκειται για την αντίθετη κατεύθυνση εξακολουθεί να είναι μια αντίδραση σε κάτι που ακούς.

Διαβάστε Επίσης  Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον έρωτα όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση

Λέων
Ο Ερμής από σήμερα αρχίζει να κινείται ανάδρομα και είναι καλύτερο να είσαι ευέλικτη με το πρόγραμμα σου, καθώς είναι πιθανά τα μπερδέματα. Κινείται στον ηλιακό 10ο οίκο σου μέχρι τις 14/5 κι ενώ είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους και τα επαγγελματικά σχέδια σου, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση. Είναι μια καλή περίοδος για αναθεώρηση, αλλά όχι η καλύτερη για ξεκάθαρες απαντήσεις. Ίσως είναι καλή ιδέα να εστιάσεις σε έργα που ήδη βρίσκονται στο τραπέζι, αντί να αναλαμβάνεις ολοκαίνουριες προσπάθειες.

Παρθένος
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος από σήμερα, ίσως νιώσεις μια εσωτερική αναστάτωση και μια νευρικότητα καθώς εξετάζεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Παρόλο που είναι σημαντικά για εσένα, ειδικά τις επόμενες εβδομάδες, προσπάθησε να μειώσεις τον θόρυβο της υπερβολικής σκέψης και επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι -τόσο στον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή εμφανίζεται στον τομέα της περιπέτειας και της μάθησης σου και διαρκεί μέχρι τις 14/5. Το διάστημα αυτό θα σημειωθούν καθυστερήσεις, σύγχυση γύρω από νομικά ή εκπαιδευτικά θέματα ή μπλοκαρίσματα σε πληροφορίες.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να συγκεντρωθείς συναισθηματικά και νοητικά. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 14/5 είναι μια καλή περίοδος για έρευνα, για τελειοποίηση σχεδίων, για βελτίωση μιας σχέσης. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψεις τι σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ίσως υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τις οικονομικές δεσμεύσεις και τους κοινούς πόρους κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Πρόσεξε να μην αμελείς σημαντικές οικονομικές λεπτομέρειες. Καλύτερα να μην δανείσεις κάτι σε κάποιον, εάν δεν θέλεις να μπλέξεις σε περιπέτειες.

Σκορπιός
Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σήμερα και μέχρι τις 14/5 μερικά από τα πράγματα που ξεκίνησες ή επικοινώνησες πρόσφατα μπορεί να χρειαστούν λίγη ανανέωση. Πιθανότατα θα δεις μια σχέση από διαφορετική οπτική γωνία τις επόμενες βδομάδες. Δεν είναι η ώρα να αναζητήσεις ξεκάθαρες απαντήσεις ή δεσμεύσεις. Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ασαφείς, αλλά οι καθυστερήσεις μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα την κατάσταση σου, καθώς βλέπεις λεπτομέρειες που αγνοούσες στο παρελθόν. Άτομα από το παρελθόν σου μπορούν να αναλάβουν ένα πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Διαβάστε Επίσης  Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα Περάσεις Τέλεια ανάλογα με το Ζώδιο σου!

Τοξότης
Ενώ μια νέα Σελήνη πίσω σου μπορεί να ανεβάσει στροφές, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και η πρόσθετη προσοχή στις επικοινωνίες σου είναι μια καλή ιδέα. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, που θα διαρκέσει έως τις 14/5. Κάτι από το υποσυνείδητο σου μπορεί να επηρεάσει την πραγματική σκέψη σήμερα και θα ήταν σοφό να ελέγξεις ξανά τις υποθέσεις σου. Τα παλιά προβλήματα στην εργασία μπορεί να επανεμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες και τα έργα που νόμιζες ότι είχαν ολοκληρωθεί, μπορεί να χρειαστούν κάποια επεξεργασία.

Αιγόκερος
Οι κοινωνικές απολαύσεις είναι πολύ πιο ελκυστικές από τις πρακτικές δραστηριότητες σήμερα. Πρόσεξε την υπερβολική σκέψη και τα συναισθηματικά θέματα σήμερα, με τον Ερμή να σταθμεύει για την ανάδρομη πορεία του. Ακολούθησε τις επιθυμίες της καρδιάς σου, ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις. Πρέπει να αναθεωρήσεις και να κάνεις πίσω σε αυτούς τους τομείς, αλλά δεν είναι τόσο επείγον όσο φαντάζεσαι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα διαρκέσει μέχρι τις 14/5 και είναι μια στιγμή για επιβράδυνση και για επανεξέταση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υδροχόος
Ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα μέχρι τις 14/5 και αυτός ο κύκλος μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τη ζωή σου από μια νέα οπτική γωνία, ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και το σπίτι σου. Λάθη του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστούν σήμερα ή μπορεί να αισθάνεσαι αόριστα ένοχη για μια ευθύνη που δεν έχεις εκπληρώσει. Αντί να αγχώνεσαι γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τον χρόνο που έχεις τώρα για να επαναξιολογήσεις τα πράγματα. Θα μπορούσες να βρεις ένα σφάλμα ή μια ασυνέπεια που χρειάζεται διόρθωση. Η επικοινωνία με την οικογένεια μπορεί μερικές φορές να είναι πιο περίπλοκη από ότι θα ήθελες ή μπορεί να υπάρξει ένα χάος στο σπίτι που απαιτεί την προσοχή σου.

Ιχθείς
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του έως τις 14/5. Η μάθηση, η μεταφορά και οι βασικές επικοινωνίες μπορεί να περιλαμβάνουν καθυστερήσεις ή να χρειάζονται εκ νέου επεξεργασία κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι καλύτερο να είσαι ευέλικτη και προσεκτική όταν σημειώνεις σημαντικά ραντεβού και υποχρεώσεις στο ημερολόγιο σου. Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις άλυτα ζητήματα με αδέλφια ή γείτονες. Κάποια θέματα μπορεί να χρειάζονται αναθεώρηση. Ίσως προκύψουν κάποια προβληματάκια σε συσκευές επικοινωνίας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *