Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Αποστόλης δέρνει άγρια την Όλγα

Ο Αποστόλης θα δείρει την γυναίκα του, την Όλγα, όταν μάθει ότι… τον έχει κερατώσει, στον Παράδεισο των Κυριών.

Η σχέση του Αποστόλη και της Όλγας περνάει μια σοβαρή κρίση και ο άντρας παραφέρεται. Όλα ξεκινούν με το που βρεθεί ο Αποστόλης με τον Χριστόφορο και μάθει ότι η γυναίκα του δεν του είναι και τόσο πιστή όσο νομίζει.

Ο Χριστόφορος επειδή θέλει να εκδικηθεί την Όλγα την δίνει στεγνά. Έτσι, ο άντρας με το που επιστρέφει στο σπίτι θα γίνει ο κακός χαμός και και θα αρχίσει να χτυπάει την γυναίκα του. Μάλιστα, εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του έχει ερωτικά πάρε δώσε με τον αστυνομικό και θα την πιάσε από τον λαιμό για να την πνίξει.

Ο Πάρης με το που μάθει για όλη αυτή την ένταση δεν μπορεί να συγκρατήσει το μίσος και ρην οργή του για τον πατέρα του. Έτσι, θα πάει να τον συναντήσει και θα του επιτεθεί λέγοντας του ότι αν ξανά πειράξει την μητέρα του θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Τότε, ο Αποστόλης ξαφνιάζεται με την συμπεριφορά του Πάρη, μιας και δεν έχει ξανά δει τον γιό του να συμπεριφέρεται έτσι. Θα καταφέρει ο Πάρης με την Όλγα να κλείσουν τον Αποστόλη στην φυλακή, στον Παράδεισο των κυριών;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *