Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 55 , 56

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 55 , 56 .Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 55 στις 1/5/23
Επεισόδιο 55
Δευτέρα
Η Άννα σοκάρεται όταν της δείχνουν τα ρούχα του πτώματος που βρήκε η αστυνομία, σίγουρη ότι πρόκειται για τον πατέρα της. Αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει “θέλω να τον δω, θέλω να του πιάσω το χέρι“. Ο Δημήτρης της εξηγεί ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αφού το πτώμα είναι σε αποσύνθεση.

“Ήταν θαμμένος για τρεις μήνες” της λέει κι εκείνη καταρρέει. Λίγο αργότερα τις παίρνουν δείγμα DNA προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση. Ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα ο Θοδωρής τηλεφωνεί στον αδερφό του, μαθαίνει τα νέα και τον πιάνει πανικός.

Απελπισμένος πηγαίνει στον παππού του. “Βοήθησε με σε παρακαλώ. Βρέθηκε το πτώμα, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρουν όλοι” του λέει κλαίγοντας. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τον διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Άννα που είναι απαρηγόρητη. Παράλληλα ο Σταύρος μαθαίνει τι έχει συμβεί και αναλαμβάνει την υπόθεση. Η Αγγελική δέχεται απειλές για τη ζωή της. Ο Σταύρος ανησυχεί και θέλει να την προστατέψει, η ίδια όμως αρνείται πεισματικά. Μήπως έτσι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της;

Η ημέρα της κηδείας φτάνει και ο Σπύρος ανακοινώνει στον Θοδωρή ότι θα πρέπει να πάει μαζί του. Εκείνος αντιδρά. “Εγώ σκότωσα αυτόν τον άνθρωπο και μου ζητάς να πάω στην κηδεία του;” ξεσπάει. Ο πατέρας του όμως επιμένει αφού δεν θέλει να κινήσουν υποψίες και έτσι ο νεαρός αναγκάζεται να τον ακολουθήσει.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 56 στις 2/5/23
Επεισόδιο 56
Τρίτη
Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέκος. Η Άννα αρχίζει να του φωνάζει ότι δεν έχει καμία δουλειά εκεί. “Σύντομα θα καταλάβεις τι καλός φίλος είμαι” της λέει ειρωνικά εκείνος πριν φύγει. Ο Σταύρος έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα για την δολοφονία του Κοσμά.
Η αποκάλυψη του δολοφόνου είναι πλέον προσωπική υπόθεση και για τον Αντρέα που θέλει να βάλει ένα τέλος στην αγωνία των φίλων του. Όσο εκείνος τρέχει με τις έρευνες η κόρη του συγκρούεται για μια ακόμη φορά με τη μητέρα της η οποία απαιτεί από τη Δανάη να επιστρέψει σπίτι τους.

Η ίδια όμως είναι ανένδοτη. “Θα μείνω με τον πατέρα μου” επιμένει. Ο Δημήτρης που δεν θέλει να η Άννα να μείνει στιγμή μόνη της αποφασίζει να μείνει μαζί της στο πατρικό της. Το πρώτο κιόλας βράδυ εκείνη έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα.

Η μητέρα της την βρίσκεις στο δωμάτιο του πατέρα της να κλαίει με λυγμούς. “Πρέπει να είσαι δυνατή, μόνο εσύ μπορείς να βρεις το δολοφόνο του πατέρα σου. Πρέπει να το κάνεις για να ησυχάσει ψυχή του” της λέει.

Ο άνθρωπος που συλλαμβάνεται για το φόνο του Κοσμά προσπαθεί μάταια να πείσει την αστυνομία ότι είναι ο αθώος. Ένα στοιχείο στο σπίτι όμως μπορεί να αποδείξει την αθωότητα του. Ο Σπύρος το μαθαίνει και θα κάνει τα πάντα για να το καταστρέψει.

 

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *