Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 161 στις 30 /4/2023
Επεισόδιο 161
Κυριακή
Ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι Ο Ορέστης είναι μυστικός αστυνόμος και δίνει εντολή να τον ψάξουν. Η Μυρτάλη πουλάει τις μετοχές στο Μάνο και στον Ισίδωρο και εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία θα αγοράσει κρυφά μόνο το 10% από αυτές.

Η Μαργαρίτα πείθει την Θοδώρα να δουλέψει για τους Βρεττάκους και παράλληλα να μετακομίσει στο σπίτι τους. Έτσι, εκείνη πιάνει δουλειά στο ελαιοτριβείο ενώ η Άννα με την Ευτυχία προσπαθούν να την βοηθήσουν.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 162 στις 1 /5/2023
Επεισόδιο 162
Δευτέρα
Ο Λυκούργος μεταφέρεται στην πανεπιστημιακή κλινική με την Χάιδω και την Ισμήνη συνεχώς στο πλευρό του. Η Αθηνά προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρία αλλά εκείνη δεν απαντάει στο κινητό της. Έτσι τρομοκρατημένη ότι κάτι μπορεί να έχει συμβεί πηγαίνει στο Σούνιο.

Μία ξαφνική διακοπή ρεύματος στο σπίτι της Μαρίας προβληματίζει την Αθηνά η οποία να ανακαλύπτει διάφορα για την μητέρα της. Η Ισμήνη λίγο πριν από την επέμβαση του πατέρα της ανακαλύπτει τον δότη. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και όλοι πλέον γνωρίζουν την ταυτότητα του εκτός από το Λυκούργο. Η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι του.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 163 στις 2 /5/2023
Επεισόδιο 163
Τρίτη
Η Μαρίνα συνεχίζει να παλεύει με νύχια και με δόντια προκειμένου να αλλάξει γνώμη στην Μυρτάλη να μη φύγει. Σύντομα η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της και εκείνος για πρώτη φορά σηκώνει χέρι πάνω της.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμιση της στην Ελβετία. Σύντομα ο Δημοσθένης βάζει δύο άντρες να παρακολουθούν τον Ορέστη υποπτευόμενος ότι λέει ψέματα. Μεγάλη ένταση επικρατεί στο Σούνιο αφού η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα και η Αθηνά δείχνει να ενοχλείται.

Το χειρουργείο του Λυκούργου τελειώνει ύστερα από πολλές ώρες. Στο μεταξύ η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο. Ο φόνος του Ανέστη συνεχίζει να την στοιχειώνει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 164 στις 3 /5/2023
Επεισόδιο 164
Τετάρτη
Η Ασπασία βλέπει το Στάθη κατάκοπο απ’ τη δουλειά και πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας του αποκαλύπτει ότι η Ιουλία αγόρασε τα κτήματα του Δημοσθένη. Αυτή η απερισκεψία της Ασπασίας θα στοιχίσει ακριβά στην Ιουλία. Ο Στάθης γυρίζει σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις.

Η Ιουλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί όμως εκείνος θεωρεί ότι οι πράξεις της θα επιβεβαιώσει τον Ισίδωρο που τον αποκαλεί προικοθήρα. Το ζευγάρι μαλώνει και ο Στάθης φεύγει απ’ το σπίτι αποφασισμένος να χωρίσουν. Η Ασπασία από την άλλη νιώθει τύψεις για το χωρισμό του Στάθη και της Ιουλίας και αρχίζει εκστρατεία για να τους τα ξαναφτιάξει.

Ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα με τους ανθρώπους του Δημοσθένη να τον παρακολουθούν συνεχώς. Όταν το αντιλαμβάνεται προσπαθεί να αντιδράσει αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου. Καταφέρνει όμως να γλιτώσει την τελευταία στιγμή.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 165 στις 4 /5/2023
Επεισόδιο 165
Πέμπτη
Ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον καθώς δεν έχει που να μείνει. Την ίδια ώρα η Αρετή ενημερώνεται ότι ο Στάθης χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του.

Η Ιουλία λέει στην Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από το Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν το Στάθη να αναθεωρήσει για το χωρισμό του αλλά εκείνος είναι ανένδοτος ενώ ύστερα από συνεννόηση με την Μαργαρίτα νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας.

Μετά τις εξελίξεις αυτές όμως ο Ισίδωρος αλλάζει την άποψή του για το Στάθη και λέει στην έκπληκτη Ιουλία ότι έπραξε λανθασμένα. Εκείνη δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 166 στις 5 /5/2023
Επεισόδιο 166
Παρασκευή
Ο Ορέστης καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε στον Κουράκο, ο όποιος δεσμεύεται να το ερευνήσει. Ο Δημοσθένης απ’ την άλλη καταριέται που η απόπειρα απέτυχε και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη. Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνω σχέδια για το μωρό που έρχεται ενώ η μικρή Αγγελική δε χάνει ευκαιρία να γκρινιάζει.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει στην παρουσία της Θοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει. Ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα η Ισμήνη χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *