Φτιάξε σπιτική μάσκα μαλλιών με μόνο 3 υλικά

Όσο κι αν αγαπάμε τον πιο ζεστό καιρό, τα μαλλιά μας δέχονται την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, το αλμυρό νερό και το χλώριο.

Αν χρησιμοποιείτε το πιστολάκι, το σίδερο για μπούκλες και το ισιωτικό σας ακόμη και την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι μπορείτε εύκολα να βλάψετε τα μαλλιά σας.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενυδατώσετε και να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, είναι να εφαρμόζετε μια μάσκα μαλλιών 1-2 φορές την εβδομάδα. Οι μάσκες μαλλιών είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για τα μαλλιά. Η παρακάτω DIY μάσκα μαλλιών με 3 μόνο συστατικά είναι η καλύτερη και πιο οικονομική λύση.

Διαβάστε Επίσης  Τα θαύματα που κάνει η αλόη στην επιδερμίδα μας

Μάσκα με αβοκάντο, μέλι και ελαιόλαδο για ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά

Διάφοροι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα μαλλιά: υπερβολική χρήση εργαλείων styling, βαφή μαλλιών, χημικές επεξεργασίες και άλλα. Βοήθησε, λοιπόν, την υγεία των μαλλιών σου με μια μάσκα μαλλιών με αβοκάντο και ελαιόλαδο.

Γεμάτη με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αυτή η θεραπεία ενισχύει τα μαλλιά και προσθέτει λάμψη. Τα οφέλη δεν σταματούν, όμως, μόνο εκεί! Μια μάσκα μαλλιών με βάση το αβοκάντο βοηθά επίσης στην αναζωογόνηση και την ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής σου.

Συστατικά: Μισό αβοκάντο, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σου.

Διαβάστε Επίσης  Απέκτησε σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο!

 

Οδηγίες: Ανακάτεψε τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν πλήρως και μετά άπλωσέ τα σε βρεγμένα μαλλιά με τις άκρες των δακτύλων σου, ξεκινώντας από το κάτω μέρος και φτάνοντας προς τα πάνω.Φτιάξε σπιτική μάσκα μαλλιών με μόνο 3 υλικά

Σου προτείνω να τυλίξεις τα μαλλιά σου σε έναν κότσο και να τα καλύψεις με ένα σκουφάκι μπάνιου. Για να βοηθήσεις στην ενεργοποίηση των συστατικών, στέγνωσε με πιστολάκι τα μαλλιά καλυμμένα με το σκουφάκι του ντους για 10 λεπτά. Άφησε την DIY μάσκα μαλλιών να καθίσει για άλλα 20 λεπτά και μετά κάνε ένα καλό λούσιμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *