Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται η αδελφή της Ασπασίας – Έρχεται στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται η αδελφή της Ασπασίας – Έρχεται στην ΜάνηΕδώ και λίγο καιρό, βλέπουμε την Ασπασία να τυραννιέται ψυχολογικά, αναφορικά με την εξαφάνιση της αδελφής της, στην γη της ελιάς. Η ίδια εκμυστηρεύεται διαρκώς στην ψυχολόγο πως την σκέφτεται και πως αυτή η ιστορία την έχει στιγματίσει για πάντα.

Η ψυχολόγος, θέλοντας να βοηθήσει την Ασπασία, τη συμβουλεύει να ψάξει τη χαμένη της αδελφή, μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, όπου δίνεις το DNA σου και εντοπίζουν χαμένους συγγενείς.

Η Ασπασία το σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά. Θέλει πολύ να βρει την αδελφή της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα, για να το πετύχει. Βέβαια, τίποτα δε θα είναι εύκολο, στον μακρύ δρόμο που έχει να διανύσει.

Τελευταία Spoilers αναφέρουν πως η αδελφή της Ασπασίας θα εμφανιστεί, στην γη της ελιάς. Φυσικά, αυτό δε θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Ασπασία θα περάσει πολλά για να την βρει.

Θα καταφέρει να την αγκαλιάσει ξανά; Τι κρύβει αυτή η νέα γυναίκα που θα εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *