Παγιδευμένοι: Η Άννα βαριά άρρωστη;

Η Άννα είναι ανακουφισμένη και σίγουρη ότι ο δολοφόνος του πατέρα της θα τιμωρηθεί. Νιώθει μάλιστα την ανάγκη να ευχαριστήσει το Σπύρο που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για την εξιχνίαση της υπόθεσης. “Μπορεί ο μπαμπάς μου να πέθανε αλλά τώρα έχω έναν άλλο πατέρα” του λέει και τον αγκαλιάζει.

Ο Ανδρέας τους κοιτά παγωμένος αφού απ’ τη στιγμή που είδε το ματωμένο σακάκι του Σπύρου έχει αρχίσει να σκέφτεται διάφορα. Έτσι μόλις φεύγουν η Άννα και ο Δημήτρης ρωτάει ευθέως που έχει χτυπήσει το χέρι του. Ο Σπύρος δε χάνει την ψυχραιμία του.

Του εξηγεί ότι χτύπησε καθώς έκανε δουλειές στον κήπο και του βάζει τις φωνές προκειμένου να σταματήσει τη συζήτηση. Αυτό που δε γνωρίζουν είναι ότι η Κατερίνα ακούει τυχαία αυτά που λένε και τα μεταφέρει αμέσως στο Σταύρο.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου. “Πώς γνώριζε ο Άγγελος ποιος σκότωσε τον Κοσμά;” τον ρωτά. “Δε γνωρίζει γιατί ο πελάτης μου είναι αθώος” του απαντά εκείνος. Τον διαβεβαιώνει μάλιστα ότι μπορεί να το αποδείξει αυτό.

Παράλληλα η μητέρα της Δανάης πηγαίνει με την αστυνομία στο σπίτι του Ανδρέα και απαιτεί από την κόρη της να την ακολουθήσει. Εκείνη αντιδρά αλλά επειδή είναι ανήλικη αναγκάζεται τελικά να το κάνει. Ο Αλέκος ανοίγει τα χαρτιά του στο Δημήτρη αποδεικνύοντας ότι ο πελάτης του είναι αθώος.

Παράλληλα ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο του Ανδρέα και τον αναγκάζει να του πει γιατί υποψιάζεται το Σπύρο. Οι δυο τους αποφασίζουν να ερευνήσουν κρυφά το θέμα προκειμένου να μην αναστατώσουν το Δημήτρη και την Άννα.

Αρνούνται βέβαια να πιστέψουν ότι ο Σπύρος έχει κάποια εμπλοκή με την δολοφονία του Κοσμά. Ξαφνικά μπαίνει στο γραφείο ο Δημήτρης και τους ανακοινώνει ότι έχουν συλλάβει λάθος άνθρωπο. “Ο δολοφόνος είναι άλλος” τους διαβεβαιώνει και τους ζητά να μην πουν τίποτα στην Άννα γιατί θα αναστατωθεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *