Έρωτας Φυγάς: Παντρεύονται Στέφανος Μαργέτα

Η Μαργέτα δέχεται πρόταση να πολιτευτεί και το σκέφτεται σοβαρά, έχοντας και την υποστήριξη του Στέφανου που είναι πάντα στο πλευρό της. «Η πολιτική χρειάζεται μια γυναίκα σαν κι εσένα, όπως σε χρειάζομαι κι εγώ», της λέει και παρά τα όποια θέματα τους χωρίζουν, εκείνος είναι πάντα ερωτευμένος μαζί της και έτοιμος να σταθεί δίπλα της. Στο μεταξύ ο Ιάσωνας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει και τον προκαλεί.

Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσωνα και της μητέρας του. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος την παραπλάνησε για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο. «Δεν καταλαβαίνεις ότι σε εξαπάτησε κι εσύ έπεσες στην παγίδα του;», της φωνάζει χωρίς να ακούει τις εξηγήσεις της. Παρά τα όσα συμβαίνουν, ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Το σχέδιο συμφιλίωσης
Ο Μάρκος μαθαίνει πως η Ευγενία κράτησε το παιδί, ωστόσο εκείνη εξαφανίζεται, κάνοντάς τον να μετανιώσει πολύ για το πώς της φέρθηκε. Τη βρίσκει και της ζητά ολόψυχα συγγνώμη, συγκινώντας την πολύ. Ο Στέφανος προσπαθεί να νουθετήσει τον Μάρκο και τον καλεί να ξεχάσει για πάντα την Αλεξάνδρα, να μείνει κοντά στη γυναίκα του και να πορευτούν μαζί σαν οικογένεια.

Άλλωστε έχει τα δικά του σχέδια που δεν αργούν να αποκαλυφθούν. Στην επόμενή του συνάντηση με τη Μαργέτα της κάνει πρόταση γάμου: «Δεν θέλω να είμαστε άλλο χώρια. Αρκετό καιρό χάσαμε. Ας ζήσουμε μαζί από εδώ και στο εξής στον χρόνο που μας απομένει. Γίνε γυναίκα μου», είναι τα λόγια του. Εκείνη δέχεται την πρόταση γάμου του αγαπημένου της και μαζί συμφωνούν να παλέψουν για τη συμφιλίωση του Ιάσωνα και του Μάρκου.

Ο Μάρκος ξανασυναντιέται με την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει τι συνέβη: «Η Ευγενία είναι έγκυος. Μου το είπε λίγο πριν φύγουμε. Δεν μπορούσα να την αφήσω εκείνη τη στιγμή», της εξηγεί. Η Αλεξάνδρα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Μάρκο, πρέπει να χωρίσουμε, να ξεχάσουμε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό να είμαστε μαζί», του λέει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *