Σασμός: Η Αργυρώ μεθάει και ανοίγει το στόμα της σε λάθος άνθρωπο

Εκτός ελέγχου θα βγει η ηρωίδα μας, ύστερα από μια έξοδό της.. Η Στέλλα και η Αργυρώ πηγαίνουν να πιούν ένα ποτό, για να γιορτάσουν το διαζύγιο με τον Σταύρο, στη σειρά Σασμός.

Η Αργυρώ θέλει να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της την Στέλλα για όλη τη βοήθεια και τη στήριξη που της παρείχε αυτόν τον καιρό. Η Στέλλα δέχεται να βγουν και οι δυο τους πίνουν πολύ..

Τότε είναι που η Αργυρώ λυγίζει κι αποκαλύπτει μια αλήθεια που θα σοκάρει.. Μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι λέει και σε ποιον, η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Στέλλα ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Αστέρης, στη σειρά Σασμός.

Η Στέλλα μένει άναυδη. Αναμνήσεις από την εγκυμοσύνη της ξυπνούν και την πνίγουν.. Ο Αστέρης, τελικά, έγινε πατέρας. Δίχως δεύτερη σκέψη, η Στέλλα ζητά από την Αργυρώ να του πει όλη την αλήθεια, απειλώντας ότι θα το κάνει εκείνη!

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Δυστυχώς, όσο κι αν το θέλει, η Αργυρώ δε θα προλάβει να εξομολογηθεί την αλήθεια στον αγαπημένο της. Ο Σταύρος θα την προλάβει και τότε όλα θα τελειώσουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *