Μαύρο Ρόδο: Πέτρο μην με ξανά πάρεις τηλέφωνο δεν θέλω να ακούσω τίποτα για σένα

Το πάρτι στο οποίο o Πέτρος ήταν καλεσμένος, γίνεται αφορμή για να τον εγκαταλείψει η Ελισάβετ. Η κοπέλα που έχει μάθει να ζει στο μοναστήρι και δε γνωρίζει τον “έξω” κόσμο, εύκολα μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη της σε καθετί είναι πέρα από αυτά που ξέρει. Σ’ αυτό παίζει ρόλο και ο Γεράσιμος ο οποίος συνεχώς προσπαθεί να τις βάζει λόγια και να την κάνει υποχείριο του, προκειμένου εκείνη να γυρίσει στο μοναστήρι.

Αφότου η Ελισάβετ παράτησε τον Πέτρο, εκείνος είναι σε απόγνωση. Τίποτα δεν του δίνει χαρά και όλα του μοιάζουν μαύρα. Της τηλεφωνεί για να της μιλήσει αλλά εκείνη δεν θέλει να τον ακούσει: “Πέτρο μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο δεν θέλω να ξανά ακούσω τίποτα από σένα”, του λέει και το κλείνει. Ο Πέτρος δεν ξέρει τι να κάνει.

“Κατάλαβα σαλάτα τα έκανες και άντε τώρα να την πείσεις, ότι δε φταις. Θέλεις να της μιλήσω εγώ, να προσπαθήσω να την πείσω ότι έχεις αλλάξει;” , του λέει κι εκείνος φοβάται πως ίσως γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Όμως η Νατάσα αποφασίζει μόνη της να επέμβει προκειμένου να τους τα φτιάξει και να τους δει καλά μαζί.

Έτσι επικοινωνεί με την Ελισάβετ, για να της μιλήσει για το πόσο έχει αλλάξει ο Πέτρος μαζί της και πως δεν θυμίζει σε τίποτα το κακό παιδί που κάποτε ήταν. “Αλήθεια ρε συ, έχει αλλάξει, ποτέ δεν ήταν έτσι ο Πέτρος ,όπως είναι μαζί σου. Εντάξει έκανε μία απερισκεψία, σε καταλαβαίνω, θύμωσες δεν έχεις μάθει έτσι, αλλά πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί σου. Σ’ αγαπάει Ελισάβετ. Σκέψου όσα σου είπα και προσπάθησε να τον συγχωρέσεις έχει μαραζώσει”, της λέει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *