Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κρεμασμένος ο Άρης μέσα στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κρεμασμένος ο Άρης μέσα στη φυλακήΤραγικά νέα φτάνουν στη Μάνη. Ο Άρης ομολογεί τα πάντα για τα ναρκωτικά και μπαίνει στη φυλακή, στη θέση της αδελφής του, στην γη της ελιάς. Η Εύα τρελαίνεται μόλις ακούει ότι ο μικρός της αδελφός έμπλεξε με τον υπόκοσμο.

Μπορεί στην αρχή να μην ομολογεί, όμως αργότερα οι τύψεις τον κυριεύουν. Ο Άρης λέει στον Κουράκο πως εκείνος έκρυψε τα ναρκωτικά στο σπίτι, όμως δε του αποκαλύπτει ποιος είναι ο επικεφαλής της οργάνωσης.

Ο Δημοσθένης τον απειλεί με θάνατο. Μάλιστα, του ξεκαθαρίζει πως εάν ανοίξει το στόμα του, η αδελφή του θα βρει αργό και βασανιστικό θάνατο, όπως και ο ίδιος! Ο Άρης οδηγείται στη φυλακή, σε τραγική κατάσταση, στην γη της ελιάς.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Δημοσθένης, θέλοντας να του κλείσει μια και καλή το στόμα, βάζει τους άντρες του να τον.. “αυτοκτονήσουν”. Έτσι, ο Άρης εντοπίζεται νεκρός μέσα στο κελί του και όλοι μιλούν για αυτοκτονία.

Φυσικά, η Εύα γνωρίζει πως ο αδελφός της δε θα έβαζε τέλος στη ζωή του και κάνει τα πάντα, για να ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *