Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια περικυκλωμένη από την αστυνομία

Η ώρα της αλήθειας φαίνεται να πλησιάζει και η αστυνομία έχει φτάσει έξω από το σπίτι του Ζήση με την Βικτώρια να προσπαθεί να γλιτώσει, στον Παράδεισο των Κυριών.

Όσο η Μιράντα και ο Ντίνος προσπαθούν να πείσουν την Λιζέτα να τους αποκαλύψει την αλήθεια για την μικρή Ειρηνούλα, η Βικτώρια έχει μπλεχτεί σε περιπέτειες. Η γυναίκα βλέπει όλη της ζωή να περνάει από μπροστά της στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να μπει στην φυλακή.

Όσα θα δούμε στις 3/4 στον Παράδεισο των Κυριών

Η Λιζέτα προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να την αφήσει να φύγει με την Ειρηνούλα για την Αμερική και έχει την υποστήριξη από ανθρώπους που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Ο Μάρκος παίρνει μια μεγάλη απογοήτευση και περνάει μια μεγάλη ταραχή, ενώ η Όλγα με τον Πάρη στριμώχνουν τον Αποστόλη για το θέμα του ακινήτου που στεγάζεται ο Παράδεισος.

Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Αμαλία για την απόλυση της Μιράντας και τα προβλήματα για τη Φωφώ διογκώνονται. Ο Πασχάλης με την οικογένεια του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και η Βικτώρια βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ζήση, θα καταφέρει να γλιτώσει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *