Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 52 , 53

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 52 , 53

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 52 , 53 .Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 52 στις 10/4/23

Επεισόδιο 52
Δευτέρα

Σίγουρη ότι πρόκειται για τον πατέρα της αρχίζει να κλαίει η Άννα και να φωνάζει “θέλω να τον δω, θέλω να του πιάσω το χέρι“. Ο Δημήτρης εξηγεί ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αφού το πτώμα είναι σε αποσύνθεση. “Ήταν θαμμένος για τρεις μήνες” της λέει κι εκείνη καταρρέει.

Λίγο αργότερα της παίρνουν δείγμα DNA προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα. Ο Θοδωρής τηλεφωνεί στον αδερφό του και μαθαίνει τα νέα και τον πιάνει πανικός. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα του ο οποίος όμως δεν απαντά στις κλήσεις του.

Ο Σπύρος άλλωστε γνωρίζει ήδη τι έχει συμβεί και βρίσκεται επίσης σε πανικό. Προσπαθεί να βρει μια λύση για να τον βοηθήσει αλλά φοβάται ότι αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρει. Απελπισμένος ο Θοδωρής πηγαίνει στον παππού του.

“Βοήθησε με σε παρακαλώ, βρέθηκε το πτώμα του, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρουν όλοι” του λέει κλαίγοντας. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τον διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Άννα που είναι απαρηγόρητη. Νιώθει τύψεις που δεν κατάλαβε πως κάτι κακό έχει συμβεί στον πατέρα της. “Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου” του λέει.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 53 στις 11/4/23

Επεισόδιο 53
Τρίτη

Αργά το βράδυ βγαίνουν τα αποτελέσματα από το τεστ DNA και η Άννα έρχεται στην δύσκολη θέση να μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στην οικογένεια της. Ο Δημήτρης βρίσκεται συνεχώς δίπλα της προσπαθώντας να της δώσεις κουράγιο.

Παράλληλα ο Σταύρος μαθαίνει τι έχει συμβεί και αναλαμβάνει την υπόθεση. Η ημέρα της κηδείας φτάνει. Ο Σπύρος ανακοινώνει στο Θοδωρή ότι θα πρέπει να πάει μαζί του. Εκείνος αντιδρά. “Εγώ σκότωσα αυτόν τον άνθρωπο και μου ζητάς να πάω στην κηδεία του;” τον ρωτά.

Ο πατέρας του όμως επιμένει αφού δεν θέλει να κινήσουν υποψίες και έτσι αναγκάζεται να τον ακολουθήσει. Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέκος. Η Άννα αρχίζει να του φωνάζει ότι δεν έχει καμία δουλειά εκεί. “Σύντομα θα καταλάβεις τι καλός φίλος είμαι” της λέει ειρωνικά εκείνος πριν φύγει.

Ο Σταύρος έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά. Ο Δημήτρης που δεν θέλει να αφήσει στιγμή μόνη της την Άννα αποφασίζει να μείνει μαζί της στο πατρικό της από το πρώτο κιόλας βράδυ. Εκείνη έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα. Η μητέρα της την βρίσκει στο δωμάτιο του πατέρα της να κλαίει με λυγμούς.

“Πρέπει να είσαι δυνατή. Μόνο εσύ μπορείς να βρεις το δολοφόνο του πατέρα σου. Πρέπει να το κάνεις για να ησυχάσει ψυχή του.” λέει. Η αποκάλυψη του δολοφόνου του Κοσμά είναι πια προσωπική υπόθεση για τον Αντρέα που θέλει να βάλει ένα τέλος στην αγωνία των φίλων του.

Τρέχει με τις έρευνες ενώ η κόρη του συγκρούεται για μια ακόμη φορά με τη μητέρα της η οποία απαιτεί από τη Δανάη να επιστρέψει στο σπίτι της. Εκείνη όμως είναι ανένδοτη. “Θα μείνω με τον πατέρα μου” επιμένει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *