Η Γη της Ελιάς: Σε βαριά κατάθλιψη Κωνσταντίνος και Ισμήνη, αλλά…

Η Γη της Ελιάς: Σε βαριά κατάθλιψη Κωνσταντίνος και Ισμήνη, αλλά…Ο Κωνσταντίνος, μετά τον άδοξο χωρισμό του με την Ισμήνη, πέφτει και αυτός σε βαριά κατάθλιψη, στη «Γη της Ελιάς».

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη συνέχεια της σειράς, για τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Τα όσα προηγήθηκαν με την αποκάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων του Κωνσταντίνου δεν αφήνει κανένα περιθώριο για επανασύνδεση του ζεύγους.

Η Ισμήνη βέβαια εξακολουθεί να έχει αισθήματα για το Κωνσταντίνο, ωστόσο δεν μπορεί να προσπεράσει με τίποτα το γεγονός ότι ο μέχρι πρότινος σύζυγος της συμμετείχε σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά στην Κάρυστο: Εκκένωση τεσσάρων οικισμών

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος πέφτει σε κατάθλιψη – Η αντίδραση του Λυκούργου
Ο Κωνσταντίνος από τη πλευρά του είναι γεμάτος από τύψεις για τη ζωή που έκανε καθώς και για την στάση του απέναντι στην Ισμήνη και βυθίζεται όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη, στην γη της ελιάς.

Από την άλλη ο Λυκούργος αναστατώνεται μόλις μαθαίνει για το χωρισμό του ζεύγους ενώ δείχνει να μην πείθεται από τις απαντήσεις που του δίνει η κόρη του σε σχέση με τη διάλυση του γάμου της. Κάθε προσπάθεια που κάνει για να επικοινωνήσει με το γαμπρό του πέφτει στο κενό.

Διαβάστε Επίσης  Στο "σκαμνί" πολιτικοί και τραπεζικοί για τα "θαλασσοδάνεια" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Πάντα βέβαια είχε τις επιφυλάξεις του για το Κωνσταντίνο, αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να τον συμπαθεί. Η νέα όμως αυτή τροπή στη σχέση του ζεύγους προβληματίζει πολύ το Λυκούργο ο οποίος όπως θα δούμε αρχίζει και ψάχνει πάλι τα πράγματα φέρνοντας στο νου του διάφορες καταστάσεις που συνδέονται με τον πρώην γαμπρό του και τον είχαν βάλει σε σκέψεις κατά το παρελθόν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *