Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου – Κόλαση στο Κιάρι

Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου – Κόλαση στο Κιάρι

 

Ένας μεγάλος καυγάς ξεκινά, μεταξύ δύο πρωταγωνιστών.Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου – Κόλαση στο Κιάρι

Δύο άντρες συναντιούνται τυχαία στη μέση του δρόμου και πιάνονται στα χέρια, χαρίζοντας ένα τρομερό θέαμα στους κατοίκους της περιοχής. Ποιοι είναι αυτοί και γιατί αρπάζονται;

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας δεν έχουν δώσει τέλος στην κόντρα τους, στον Έρωτα Φυγά. Μπορεί ο Ιάσονας να μη γνωρίζει ότι η γυναίκα του έσμιξε ξανά με τον πρώην της, όμως αυτό δε σημαίνει πως έπαψε να μισεί θανάσιμα τον Μάρκο.Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου – Κόλαση στο Κιάρι

Η τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να βγάλουν στη φόρα όλα όσα τους απασχολούν. Ο Μάρκος και ο Ιάσονας πλακώνονται στο ξύλο, ανταλλάζοντας πάρα πολύ βαριές κουβέντες, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

 

Όλοι τους παρακολουθούν και μένουν άναυδοι. Ανάμεσα στους θεατές βρίσκεται και η θεία Νότα, η οποία δε μπορεί να χωνέψει αυτό που βλέπει με τα μάτια της. Η θεία Νότα σπεύδει να ενημερώσει την ανιψιά της πως ο σύζυγός της πιάστηκε στα χέρια με τον Δεμερτζή.

«Θα έπρεπε να γνωρίζεις που μπλέκει και τι κάνει ο σύζυγός σου. Να τον προσέχεις», θα της πει, ανάβοντας νέες φωτιές στο Κιάρι.

Ο γάμος αυτός οδεύει προς την απόλυτη διάλυση…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *