Σασμός – Ο Αστέρης τα σπάει όλα: «Πώς μπόρεσες Αργυρώ;»

Η αλήθεια δε θα αργήσει να έρθει στο φως.. Ο Αστέρης θα μάθει πολύ σύντομα πως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή και όλα θα αλλάξουν ριζικά, ανάμεσα στις δύο οικογένειες, της σειράς Σασμός.

Ο Σταύρος θα ανακτήσει τη μνήμη του και θα ανακοινώσει στην Αργυρώ πως δε θέλει να την ταλαιπωρεί άλλο. Έτσι, λίγο πριν της δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο, παίρνει την απόφαση να λυτρωθεί μια και καλή από αυτή την ιστορία.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Σταύρος θα ομολογήσει στον Αστέρη πως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή, στη σειρά Σασμός. «Όταν γνώρισα την Αργυρώ, ήταν ήδη έγκυος στο παιδί σου Αστέρη», θα του πει και θα τα διαλύσει όλα.

Ο Αστέρης, αντί να χαρεί που η βεντέτα έχει τελειώσει κι επιτέλους θα αγκαλιάσει σφιχτά την αγαπημένη του, τρελαίνεται! Την κατηγορεί που τόσο καιρό του έκρυβε κάτι τόσο σημαντικό και ξεκινά τις απειλές πως θα πάρει το παιδί, με το νόμο!

Η Αργυρώ καταρρέει. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της ξεστομίζει τέτοια πράγματα. Η οργή του Αστέρη δε κρύβεται και ο στόχος του είναι να πάρει πίσω τον χρόνο που έχασε με τον γιο του…

Ποια θα είναι η αντίδραση της Καλλιόπης, μόλις μάθει πως στο μωρό αυτό κυλάει αίμα Σταματάκηδων; Χαμός στα επόμενα επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *