Παράδεισος Κυριών: Θα διεκδικήσει ο Άγης το παιδί του;

Πολλοί αναρωτιούνται εάν μετά τον λευκό γάμο της Γεωργίας και του Πάρη, ο Άγης θα μάθει την αλήθεια για το παιδί του, στη σειρά Παράδεισος των κυριών.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Γεωργία είναι αποφασισμένη να κρατήσει το μωρό της παρά τις αντιδράσεις του πρώην συντρόφου της. Ο Άγης την ανάγκασε σε έκτρωση κάτι που εκείνη φυσικά δεν δέχτηκε.

Ο Πάρης, βλέποντας τα μάτια της Γεωργίας στην ιστορία που πέρασε μαζί με την Αμαλία, αποφασίζει να βοηθήσει, τόσο την ίδια όσο και το μωρό αυτό που θα έρθει στον κόσμο. Έτσι, οι δυο τους συμφωνούν να τελέσουν έναν λευκό γάμο πραγματοποιώντας το όνειρο της Πιπίτσας για πλούσιο γαμπρό.

Το ερώτημα πολλών είναι: θα μάθει ποτέ ο Άγης ότι το παιδί αυτό είναι δικό του; Θα το διεκδικήσει από τον Πάρη, ο οποίος στα χαρτιά θα φαίνεται ο πατέρας του; Ποιες θα είναι οι συνέπειες όλης αυτής της ιστορίας; Θα μετανιώσει ποτέ άραγε ο Άγης για το κακό που έκανε στη Γεωργία; Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης;

Μπορεί ο Άγης Μπουραντάς να δείχνει σκληρός και άκαρδος, αλλά όλη αυτή η ιστορία με τη Γεωργία και με τον λευκό της γάμο, θα τον πληγώσει πάρα πολύ στα επόμενα επεισόδια. Οι ανατροπές αναμένεται να κόψουν την ανάσα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *