Ο Παραδεισός των Κυριών: Σοκαριστική απόπειρα δολοφονίας

O Xρηστίδης, κυνηγημένος από την αστυνομία, ξαναγυρίζει στο σπίτι των Μπουραντάδων, για να ολοκληρώσει την κουβέντα που είχε με την Αμαλία και να της πει την αλήθεια, όμως για άλλη μια φορά δεν θα προλάβει… Το περιοδικό TiViSirial έχει όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των Κυριών!

Ο Χρηστίδης επιστρέφει στο σπίτι των Μπουραντάδων κι εκεί τον βλέπει η Ματούλα και ταράζεται: «Τι θέλεις εδώ; Φύγε τώρα», τον ρωτάει τρέμοντας, αλλά ο Χρηστίδης την καθησυχάζει: «Ηρέμησε, δεν ήρθα για σένα. Μην ανησυχείς, δεν θέλω τίποτα από σένα, την Αμαλία θέλω για να της πω ότι είμαι ο πατέρας της», της λέει. Η Ματούλα τού εξηγεί ότι η Αμαλία θα γυρίσει το βράδυ στο σπίτι, ενώ λίγο αργότερα η γυναίκα, που δεν ξέρει τι έχει συμβεί και τι σχέση έχει η Βικτώρια με τον Χρηστίδη, λέει στη Βικτώρια ότι ο Χρηστίδης θα επιστρέψει για να πει στην Αμαλία ότι είναι ο πατέρας της.

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χρηστίδη!

Η Βικτώρια αποφασισμένη να ξεμπερδέψει μια και καλή, τον περιμένει μέσα στη νύχτα και μόλις εμφανίζεται τον πυροβολεί μέσα στο σπίτι. Η ώρα είναι 23.30 και στο σπίτι των Μπουραντάδων ο απόκοσμος ήχος του πυροβολισμού ξυπνάει απότομα τον Χριστόφορο. «Τι συνέβη;», αναρωτιέται και ετοιμάζεται να πάει να δει, ενώ η Βικτώρια με γρήγορες κινήσεις μεταφέρει τον αιμόφυρτο Χρηστίδη στην αποθήκη: «Πού με πας; Πρέπει να με πας στο νοσοκομείο», της λέει, ενώ εκείνη με σκληρό ύφος του απαντάει: «Σκάσε»!

Στη συνέχεια σκουπίζει τα αίματα και κάνει κι αυτή την αναστατωμένη. Όλοι έχουν κατέβει στο σαλόνι: «Βικτώρια, τι έγινε; Τι πυροβολισμός ήταν αυτός;», ρωτάει ο Χριστόφορος κι εκείνη του απαντάει: «Δεν ξέρω, κι εγώ ξύπνησα με αυτό. Ο Χρηστίδης μπήκε μέσα για να με σκοτώσει, αλλά ευτυχώς έφυγε». Στο μεταξύ ο Χριστόφορος καλεί την αστυνομία, ενώ ο Γιαμαλής καθώς δεν βρίσκει κάτι, λέει με νόημα: «Δεν έχω έρθει για να βρω μόνο τον Χρηστίδη»!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *