Η Γη της Ελιάς: Έρχεται επανασύνδεση μετά το διαζύγιο για Ισμήνη και Κωνσταντίνο;

 

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται επανασύνδεση μετά το διαζύγιο για Ισμήνη και Κωνσταντίνο;

Μπορεί οι δυο τους να παίρνουν οσονούπω διαζύγιο, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, όμως μια ανατροπή λίγο πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν αλλάζει τα δεδομένα για την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο.Η Γη της Ελιάς: Έρχεται επανασύνδεση μετά το διαζύγιο για Ισμήνη και Κωνσταντίνο;

 

Ξανά μαζί Ισμήνη και Κωσταντίνος στην Γη της Ελιάς;

Ισμήνη και Κωνσταντίνος, όπως είναι ήδη γνωστό, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η αλήθεια θα λάμψει και ο άνδρας θα αποκαλύψει τα πάντα στην νυν γυναίκα του για το παρελθόν του αλλά και την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη.Η Γη της Ελιάς: Έρχεται επανασύνδεση μετά το διαζύγιο για Ισμήνη και Κωνσταντίνο;

Η Ισμήνη ακούγοντας τον θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της και θα τον χωρίσει χωρίς δεύτερες σκέψεις. Πρόκειται για έναν επεισοδιακό χωρισμό, του οποίου το διαζύγιο και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, θα αναλάβει ο Λυκούργος.

Παρόλ’ αυτά όμως, υπάρχει πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης για το πρώην ζευγάρι λίγο καιρό μετά το διαζύγιό τους.

Η πολυαναμενόμενη επανασύνδεση για την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, θα γίνει λίγο πριν το φινάλε του β’ κύκλου και το ζευγάρι θα κάνει μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω το παρελθόν….

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *