Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δραπετεύει και πέφτει αιμόφυρτος στο δρόμο

Ο Μάνος καταφέρνει να γλιτώσει τους απαγωγείς του, αλλά είναι αργά, στην γη της ελιάς. Λίγο πριν η Μαρίνα παραδώσει τα λύτρα, ο Βρεττάκος, με μία απότομη κίνηση, ακινητοποιεί τον έναν από αυτούς που τον φυλάει, τον χτυπάει στο κεφάλι και του παίρνει το όπλο!

Οι άλλοι απαγωγείς περιμένουν από την Μαρίνα τα λύτρα. Ο ένας από αυτούς, ο οποίος προσέχει τον Μάνο, είναι αναίσθητος στο πάτωμα! Ο Μάνος ανοίγει την πόρτα και τρέχει με μανία, προκειμένου να σωθεί.

Η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη. Με ωτοστόπ καταφέρνει να φτάσει στην Αρεόπολη και να τρέξει στο αστυνομικό τμήμα, να παρακαλέσει για βοήθεια.. Βέβαια, κανείς δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσει, διότι όλοι έχουν ακολουθήσει τη Μαρίνα που θα δώσει τα λύτρα!

Όλοι τα χάνουν. Ο Μάνος έχει γλιτώσει, έχει βγει στον δρόμο και σε κίνδυνο, τώρα, βρίσκεται η Μαρίνα. στην γη της ελιάς! Η αστυνομία τρέχει στο σημείο και όταν εκείνη παραδίδει την βαλίτσα, ο Κουράκος ορμά και χτυπά τους απαγωγείς του Μάνου. Ευτυχώς, η ιστορία έχει αίσιο τέλος για όλους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *