Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 48 , 49, 50, 51

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 48 , 49 , 50 , 51 .Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 48 στις 27/3/23
Επεισόδιο 48
Δευτέρα
Η ανακάλυψη του Δημήτρη για το ψέμα που του είπε η Άννα θα τον συντρίψει. Η Υβόννη ξέρει ότι είναι στο χέρι της να στείλει τον Αλέκο στη φυλακή…

Η πρόταση που της έκανε η Άννα εγγυάται την ελευθερία της. Θα το κάνει όμως; Η αποκάλυψη για τον πατέρα του παιδιού της Δώρας θα οδηγήσει τη Χρύσα σε μία απρόσμενη απόφαση που θα συνταράξει όλη
την οικογένεια και θα συγκλονίσει την Ειρήνη.

Η κίνηση του Σταύρου να επέμβει στην υπόθεση που έχει αναλάβει η Αγγελική την κάνει έξαλλη, φέρνοντάς τους σε ανοικτή αντιπαράθεση. Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Άννα, της «καίει»,
ακόμα, τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Άγγελου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα την συγκλονίσει.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 49 στις 28/3/23
Επεισόδιο 49
Tρίτη
Το μυστικό της Άννας σχετικά με το φάκελο που έλαβε δημιουργεί τριγμούς στην σχέση της με το Δημήτρη. Τί θα γίνει όταν ο Δημήτρης δει το περιεχόμενο του μυστηριώδους βίντεο που έστειλε ο Άγγελος; Η Άννα προσπαθώντας να σταθεί στην Λίνα για το διαζύγιο των γονιών της θα καταλάβει ότι κάτι κρύβει.

Θα καταφέρει να ανακαλύψει που έχει μπλέξει η ανιψιά της; Τα παιδιά συνεχίζουν το σχέδιο του Νώντα. Μία απρόσμενη όμως εξέλιξη θα τους μπλέξει ανεπανόρθωτα. Τί είναι αυτό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Άκη και οδηγεί τα παιδιά στην αστυνομία;

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 50 στις 3/4/23
Επεισόδιο 50
Δευτέρα
Ο Δημήτρης σοκάρεται όταν παρακολουθεί το βίντεο που άφησε ο Άγγελος γιατί υποψιάζεται πως είναι πολύ πιθανό ο πατέρας της Άννας να μην είναι ζωντανός όπως πιστεύουν οι ίδιοι και η οικογένεια της. Από τη μεριά της η Άννα δεν το πιστεύει και περιμένει να τον συναντήσει σε λίγες ημέρες.

Την ίδια ώρα Ανδρέας δεν αντέχει άλλο και καταρρέει μέσα στο αυτοκίνητο του. Πριν προλάβει να ζητήσει βοήθεια, χάρη στην παρέμβαση της κόρης του που ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο καταφέρνουν να τον εντοπίσουν.

Μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο και μπαίνει στο χειρουργείο που οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Αλέκος επισκέπτεται τον Άκη στο κρατητήριο και του κάνει επίμονες ερωτήσεις.

Τελικά μαθαίνει ότι Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά και ο Σπύρος εξαφάνισε το πτώμα του ο ενώ ίδιος κι ένας φίλος του έπειτα από εντολή που του έδωσε ο Άγγελος πήγαν να κλέψουν το πτώμα και το έθαψαν σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο στο δάσος.

Ο Ανδρέας αναρρώνει και όταν ανοίξει τα μάτια του βλέπει πως η κόρη του είναι δίπλα του. Την ίδια ώρα ο Βλάσης που τον μαχαίρωσαν αναζητά τρόπο για να το σκάσει. Πάνω στην απελπισία του τηλεφωνεί στη Δανάη και της ζητάει να συναντηθούν για να του δώσει τα χρήματα που έχει κρυμμένα στο σπίτι.

Το κορίτσι δέχεται αλλά αυτή τη φορά δεν κάνει το λάθος να τον εμπιστευτεί. Όταν φτάνει λοιπόν στο σημείο συνάντησης και είναι έτοιμη να του δώσει την τσάντα με τα χρήματα εμφανίζεται η Άννα και ο Δημήτρης.

Έτσι ο άνθρωπος που μέχρι πρόσφατα τον θεωρούσε πατέρα της συλλαμβάνεται. Ο σύζυγος της Δώρας μαθαίνει για την παράλληλη ερωτική σχέση της με το Νίκο και της ζητά να διακόψει την κύηση της.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 51 στις 4/4/23
Επεισόδιο 51
Τρίτη
Η Χρύσα ανακαλύπτει ότι η κόρη της έχει πλαστή ταυτότητα και ένα βιβλιάριο καταθέσεων. Το λέει στην Άννα και εκείνη την διαβεβαιώνει ότι θα ανακαλύψει που έχει μπλέξει η ανιψιά της. Ένα ζευγάρι που έχει πάει βόλτα στο δάσος βρίσκει ένα πτώμα και άμεσα ειδοποιείται η αστυνομία.

Ο Σπύρος φτάνει πρώτος στο σημείο που είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πτώμα που βρέθηκε είναι του Κοσμά. Η υποψία του επιβεβαιώνεται όταν βλέπει και το όπλο που βρέθηκε στο σημείο. Τον Σπύρο τον λούζει κρύος ιδρώτας γιατί ξέρει ότι αν δεν κάνει κάτι άμεσα ο γιος του κινδυνεύει να πάει και πάλι στη φυλακή.

Όταν βεβαιώνεται ότι δεν τον βλέπει κανείς με μια γρήγορη κίνηση καταφέρει να πάρει το όπλο που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του Κοσμά και να βάλει στη θέση του ένα άλλο. Στη συνέχεια ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχείο που καίνε τον εγγονό του.

Η Άννα πείθει την ανιψιά της να μιλήσει και καλεί στο γραφείο της και την υπόλοιπη παρέα. Έτσι μαθαίνει όλη την αλήθεια για την δράση τους. Τα παιδιά έντρομα την παρακαλούν να μην πει τίποτα στους δικούς τους.

Την επόμενη μέρα η Άννα με την οικογένεια της και το Δημήτρη φτάνουν στην προβλήτα του λιμανιού και περιμένουν με αγωνία το καράβι με το οποίο θα επιστρέψει ο Κοσμάς.

Κάποια στιγμή το καράβι φτάνει και κατεβαίνουν σιγά-σιγά όλοι, όμως ο Κοσμάς είναι άφαντος. Η αγωνία όλων κορυφώνεται και ρωτούν τον καπετάνιο. Εκείνος τους κοιτάζει με απορία και τους λέει ότι ο Κοσμάς δεν ήταν ποτέ στο πλήρωμα.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης συνοδεύει την Άννα στο Αστυνομικό Τμήμα για να δει τα ρούχα του ανθρώπου που βρέθηκε νεκρός. Εκείνη αναγνωρίζει τα ρούχα του Κοσμά και καταρρέει στην αγκαλιά του Δημήτρη όταν συνειδητοποιεί ότι μετά την αγαπημένη αδερφή έχει χάσει και τον πατέρα της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *