Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Εύα κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών

Η κατάσταση ξεφεύγει.. Η Εύα έρχεται αντιμέτωπη με την αστυνομία, όταν στο σπίτι της εντοπίζεται μία σακούλα γεμάτη από ναρκωτικά, στην γη της ελιάς. Η ίδια θολώνει, δε ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Για όλα ευθύνεται ο Άρης. Οι δουλειές με τον Δημοσθένη συνεχίζονται. Ο Άρης έχει καταφέρει να πληρώσει κάποια χρέη, λέγοντας ψέματα στην αδελφή του ότι του δανείζει φίλος του.

Η αλήθεια είναι πως ο Δημοσθένης τον έχει χώσει για τα καλά στις βρωμοδουλειές του, εκμεταλλευόμενος την ανάγκη του για λεφτά. Ο Άρης τον ακολουθεί πιστά, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει το που έχει μπλέξει.

Μια μέρα, κάποια από τις δουλειές του χαλάει. Ο Άρης δεν έχει που να κρύψει το δέμα, για αυτό και αναγκάζεται να το φυλάξει στο σπίτι που μένει με την αδελφή του. Η αστυνομία φτάνει στα ίχνη του και χτυπά την πόρτα της Εύας…

Η έκπληξή της θα είναι τεράστια. Μία τσάντα γεμάτη από ναρκωτικά βρίσκεται στο σπίτι της και η Εύα δε γνωρίζει πως και γιατί υπάρχει εκεί, στην γη της ελιάς. Η γυναίκα βρίσκεται ένα βήμα πριν φυλακιστεί και ο Άρης τρέμει στην ιδέα πως όλα τελείωσαν..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *