Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει η απαγωγή φιάσκο του Μάνου

Η αγωνία τελειώνει. Ο Κουράκος, για πρώτη φορά, καταφέρνει να φέρει εις πέρας το έργο του, ως αστυνομικός. Η απαγωγή – κόλαση του Μάνου Βρεττάκου, φτάνει στο τέλος της και όλοι μπορούν να χαμογελάσουν ξανά, στην γη της ελιάς.

Η Μαρίνα παίρνει την τσάντα με τα λύτρα και κατευθύνεται στην αποθήκη, όπου και κρατούν όμηρο τον αγαπημένο της. Η Δήμητρα και ο Κουράκος παρακολουθούν κάθε της κίνηση..

Μόλις η Μαρίνα παραδίδει τον σάκο και αγκαλιάζει σφιχτά τον άντρα της, ο Κουράκος, μαζί με δεκάδες αστυνομικούς, εισβάλλουν στην αποθήκη και απειλούν πως θα γαζώσουν όποιον δουν μπροστά τους!

Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει η απαγωγή φιάσκο του Μάνου
Το μέλλον φαίνεται λαμπρό και αισιόδοξο. Ο Μάνος και η Μαρίνα αγκαλιάζονται ξανά. Οι πληγές του παραμένουν ανοιχτές, όμως εκείνος δε νοιάζεται για τίποτα.. Θέλει να επιστρέψει σπίτι του και να τα αφήσει όλα πίσω.

Οι απαγωγείς συλλαμβάνονται. Ο Δημοθένης τρέμει πως όλα θα τελειώσουν για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του. Όλα κρέμονται από μια κλωστή και η απαγωγή – φιάσκο του Μάνου ανοίγει τον ασκό του αιόλου, στην γη της ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *