Γλυκάνισος: επόμενα επεισόδια 51-52

Η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ ” Γλυκάνισος” επιστρέφει με ακόμα δύο επεισόδια γεμάτα ανατροπές και με έναν θάνατο που τους συγκλονίζει όλους.

Ο Νικήτας έχει μια έντονη με την Ανθή στο επεισόδιο 51
Η Αλίκη βγαίνει έξω από το αυτοκίνητό της και βοηθά την Ελεάνα να σηκωθεί, ενώ ο Θόδωρος καλεί γιατρό γιατί ανησυχεί για την υγεία της Φατιμέ . Όσο γίνονται αυτά, οι αστυνομικοί μεταφέρουν τον Μπίλι στις φυλακές της Χίου, ενώ ο Νεφζάτ πηγαίνει και καταθέτει στο τμήμα, ότι τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Καρίμ του είχε πει ότι θα τον φυγάδευε ο Μπίλι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Ο Φαρμάκης με την πρώτη ευκαιρία θα σε σκοτώσει»

Γλυκάνισος 51
Ο Νικήτας έχει μία έντονη αντιπαράθεση με την Ανθή για το μέλλον της σχέσης τους, ενώ αργότερα σώζει τη Μαριλένα από τα χέρια ενός τύπου που την απειλεί βίαια. O Πωλ δείχνει στον Θανάση κάτι που τον εκπλήσσει. Και ενώ όλες οι πλευρές συμφωνούν για τη συγχώνευση των εταιρειών ούζου, ένα δυσάρεστο γεγονός καταστρέφει το ευχάριστο κλίμα.

Ο Ραφαηλ προσπαθεί να ανακαλύψει το περελθόν στο επεισόδιο 52
Στην εταιρεία του Μενέλαου, όλοι είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του Περικλή, όπως και η Ερμιόνη που όταν μαθαίνει το νέο, κλονίζεται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νικήτας αρνείται να μιλήσει με την Ανθή, ενώ ο Πωλ αναζητά ποιος μπορεί να τράβηξε το βίντεο που ενοχοποιεί τον Μπίλι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζεται και αποδρά από το κελί

Ο Φίλιππος αναρωτιέται γιατί ο Περικλής είχε απομονωθεί στο βουνό και κυρίως γιατί απομακρύνθηκε από τον ίδιο, παρόλο που ήταν καλοί φίλοι. Παράλληλα, ο Ραφαήλ, συζητώντας με τον Μενέλαο, προσπαθεί να ρίξει φως στα γεγονότα που έκαναν τον πατέρα του στο παρελθόν, να παρατήσει τα πάντα και τους πάντες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *