O Παράδεισός των Κυριών: Ενάς χαμός στα επόμενα επεισόδια

O Παράδεισός των Κυριών: Ενάς χαμός στα επόμενα επεισόδια

 

Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αρχίζει να παρενοχλεί τον Ντίνο και να βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, θυμίζοντάς του ότι τον αγαπάει αλλά ο Ντίνος για μια ακόμα φορά της ξεκαθαρίζει ότι η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής του και καλά θα κάνει να μην τον πλησιάζει.O Παράδεισός των Κυριών: Ενάς χαμός στα επόμενα επεισόδια

 

Κι εκείνη αποφασίζει να φύγει από το γραφείο λέγοντάς του ότι εκείνη θα πάει στο γραφείο του Μάρκου.

Όλη αυτή η συμπεριφορά της Αμαλίας, βάζει σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο. Του λέει ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει σκοπό να τους αφήσει ήσυχους και μόνος της στόχος είναι να τους χωρίσει!

Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Και όντως την επόμενη μέρα ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο για τον Ντίνο και την Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά. Του λέει ότι το διαζύγιο έχει βγει.

Η Λιζέτα το είχε υπογράψει αλλά το έκρυψε! Τότε ο Ντίνος ακούει το νέο ανακουφισμένος και αγκαλιάζει τη Μιράντα! Της λέει ότι επιτέλους θα παντρευτούν ενώ μόλις το ακούν ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Συγχρόνως η Μιράντα με την Αμαλία έρχονται σε ρήξη. Της λέει ότι ο Ντίνος της τα λέει όλα και γνωρίζει και η ίδια ότι τον ενοχλεί. Ενώ αναρωτιέται γιατί δεν τους αφήνει να φτιάξουν τη ζωή τους σε αυστηρό τόνο και η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση! Αναρωτιέται γιατί της μιλάει έτσι και της λέει να προσέχει γιατί προφανώς ξεχνάει τη θέση της μέσα στο κατάστημα!

Λίγο αργότερα η Μιράντα λέει στον Ντίνο ότι δεν πρόκειται να την ανεχτεί άλλο και ας την απολύσει!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *