Παγιδευμένοι Spoiler: Νεκρός ο Δημήτρης – Φεύγει από τη σειρά;

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την τουρκική σειρά Yargi, ο Δημήτρης θα πέσει νεκρός, στο τέλος της σειράς Παγιδευμένοι.

Η Άννα θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του, θα κλειστεί στη φυλακή και όλα θα ανατραπούν! Στο τέλος του πρώτου κύκλου, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Άννα και ο Δημήτρης παντρεύονται.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και προσπαθούν να αφήσουν πίσω το παρελθόν τους. Χαράζουν μια κοινή πορεία μαζί και κάνουν όνειρα για το μέλλον. Ο γάμος τους πραγματοποιείται σε όμορφο κλίμα, με αγαπημένους καλεσμένους.

Έξι μήνες μετά, οι αρχές ανακοινώνουν ότι ο Δημήτρης είναι νεκρός, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Ανδρέας αναγκάζεται να συλλάβει την Άννα, η οποία μπαίνει στη φυλακή με βαρύτατες κατηγορίες αυτή τη φορά.

Όλοι θρηνούν αυτή την μεγάλη απώλεια. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Είναι ο Δημήτρης νεκρός, ή είναι κάποιο κόλπο του Αλέκου, για να κλείσει την Άννα στη φυλακή και να κάνει τον εισαγγελέα να πονέσει;

Οι ανατροπές κόβουν την ανάσα, όσο το φινάλε της πρώτης σεζόν πλησιάζει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *