Survivor: Ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες

Για τους λόγους της αποχώρησής του, αλλά και για τα γεγονότα που γίνονταν πίσω από τις κάμερες, μίλησε ο Στάθης Σχίζας, πρώην παίκτης Survivor, στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

Ο ίδιος δε δίστασε να αναφερθεί στην ηθική ορισμένων παικτών, στα ύπουλα παιχνίδια τους, αλλά και στις συμφωνίες που γίνονταν πισώπλατα, με σκοπό να “εξοντώσουν” τους αντιπάλους τους, εντός κι εκτός ομάδας.

Ο Στάθης Σχίζας, ξεκαθάρισε on air πως ο λόγος που έφυγε από το Survivor, είναι επειδή το ριάλιτι κατάντησε σε μάχη ανθρωποφαγίας. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 26/2: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

«Το ξέραμε ότι το παιχνίδι και λόγω των χρημάτων θα είναι ανθρωποφάγο, όμως έφτασε στο σημείο να γίνει απάνθρωπο. Εγώ έχω στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα και όχι του χρήματος. Χάρισμά σας τα χρήματα. Εγώ μπροστά στην αξιοπρέπειά μου δεν υπολογίζω τίποτα».

 

Το ύπουλο παιχνίδι Ελευθερίας – Πρίαμου

Ο πρώην παίκτης τόνισε πως η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε ό,τι έκανε, εξαιτίας του Μάριου Πρίαμου:

Διαβάστε Επίσης  Το σόι σου: Οι γιορτές θα βρουν τα σόγια τσακωμένα;

«Ο Πρίαμος είχε βρει έναν τρόπο και χειραγωγούσε την Ελευθερία. Δεν θέλω να μπλεχτώ στα προσωπικά τους. Μόλις μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι, έκατσα να ακούσω όσα είχε να πει για τον Μάριο. Ήταν όντως πολύ πληγωμένη. Μετά ήρθαν πιο κοντά με τον Μάριο. Η ίδια μού παραδέχθηκε off camera ότι όσα μου είπε ήταν για να μου ρίξει την ψυχολογία. Ήταν χτύπημα κάτω απ’ τη ζώνη, λίγο ανήθικο».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *