Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστής

Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστήςΟ ταλαντούχος ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης είναι το νέο πρόσωπο στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega. Σημειωτέον ότι ο ηθοποιός παίζει και σε μια ακόμη σειρά της τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, καθώς έχει το ρόλο του Μάνου στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης που εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς « Η Γη της Ελιάς» υποδύεται ένα παιδεραστή. Ο ηθοποιός εντάσσεται στη νέα ιστορία που έχει γράψει η Βάνα Δημητρίου κι έχει να κάνει με μια υπόθεση παιδεραστίας.

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης που υποδύεται τον Κυριάκο κακοποιεί την ανήλικη κόρη του. Κάποια στιγμή γίνεται αντιληπτός από τον πεθερό του ο οποίος ζητεί τη βοήθεια του αδερφικού του φίλου Λυκούργου Μπράτη. Ο τελευταίος υπόσχεται να τον βοηθήσει και ξεκινάει την έρευνα του κρατώντας ενήμερο -όπως θα δούμε- και τον εισαγγελέα της περιοχής.

Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστής
Ποιος είναι ο Λευτέρης Ζαμπετάκης
Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Κρήτη και τη Νέα Υόρκη. Σπούδασε οικονομικά στο La Verne, αντικείμενο με το οποίο όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ. Είναι αριστούχος της σχολής του εθνικού θεάτρου και της θρυλικής σχολής υποκριτικής της Νέας Υόρκης Stella Adler. Έχει παίξει σε δεκάδες παραστάσεις και σειρές στην Ελλάδα και Κύπρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς μεταξύ των οποίων και με τους Κάτια Δανδουλάκη, Μιμή Ντενίση, Δάνη Κατρανίδη, Τάσο Χαλκιά, Χρύσα Ρώπα, Μάρω Κοντού , Κώστα Βουτσά, Κατιάνα Μπαλανίκα και Γρηγόρη Βαλτινό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *