Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει έξω από το Δημαρχείο την Αμαλία

Στα μαχαίρια ο Ισίδωρος και η Αμαλία, στην γη της ελιάς. Μετά την αποκάλυψη για το ένοχο παρελθόν της δεύτερης και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον πρώην της, ο Ισίδωρος θα αλλάξει τελείως συμπεριφορά απέναντί της.

Μέσα του κάτι θα αλλάξει, μόλις αντιληφθεί ότι η γυναίκα αυτή εκμεταλλεύεται άντρες για τα χρήματα τους. Σίγουρος πως θα έπεφτε παραλίγο στην παγίδα της, εάν δεν μάθαινε εγκαίρως την αλήθεια, αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος δράση.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Δεν είσαι μόνη σου κορίτσι μου, έχεις έμενα! Έχεις το παιδί σου

Στόχος του είναι να την διώξει από το Δημαρχείο, χωρίς καν να την απολύσει. Η Αμαλία αρνείται βέβαια να φύγει οικειοθελώς, όμως η καθημερινότητά της γίνεται πολύ πιεστική. Ο Ισίδωρος φροντίζει να κάνει τα πάντα, για να την πετάξει στο δρόμο!

Οι μέρες περνούν βασανιστικά. Η Αμαλία δέχεται την απάνθρωπη συμπεριφορά του Ισίδωρου, χωρίς να αντιδρά, στην γη της ελιάς. Δε μπορεί όμως να αντέξει άλλο και δηλώνει την παραίτησή της.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία χωρίζει τον Πάρη

Ο Ισίδωρος καταφέρνει να την διώξει και αναζητά νέα γραμματέα, κλείνοντας οριστικά πίσω του τον κύκλο με το όνομα «Αμαλία»… Οι ανατροπές στην οικογένεια Βρεττάκου, φυσικά, συνεχίζονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *