Απάνθρωπη συμπεριφορά: Νοσηλευτές έπλεναν με λάστιχο 70χρονη σε πιλοτή – «Είναι ντροπή, θα γίνει ΕΔΕ» λέει ο δήμαρχος

Απάνθρωπη συμπεριφορά: Νοσηλευτές έπλεναν με λάστιχο 70χρονη σε πιλοτή – «Είναι ντροπή, θα γίνει ΕΔΕ» λέει ο δήμαρχοςΟργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε εικόνα που νοσηλευτές στον Ωρωπό πλένουν με λάστιχο σε πιλοτή πολυκατοικίας 70χρονη ασθενή. Τουλάχιστον ήταν άμεση η αντίδραση του Δημάρχου Ωρωπού
Παντελής έλλειψη ανθρωπιάς και στοιχειώδους σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας. Νοσηλευτές του Δημοτικού Ασθενοφόρου στον Ωρωπό Αττικής πλένουν 70χρονη γυναίκα με ψυχική ασθένεια στην πιλοτή πολυκατοικίας με το λάστιχο.Απάνθρωπη συμπεριφορά: Νοσηλευτές έπλεναν με λάστιχο 70χρονη σε πιλοτή – «Είναι ντροπή, θα γίνει ΕΔΕ» λέει ο δήμαρχος

Η εικόνα αυτή που παραπέμπει σε βασανιστήριο δημοσιοποιήθηκε στα social media, που πολλές φορές λειτουργούν ως καταφύγιο των πολιτών για την καταγγελία των κακώς κειμένων και την άσκηση πίεσης στους αρμοδίους για τη λύση προβλημάτων. Παλιά το ρόλο αυτό είχαν μόνο τα κανάλια, τα γνωστά στους παλαιότερους τηλεπαράθυρα.

Διαβάστε Επίσης  Νέο κύμα κακοκαιρίας με βουτιά του υδραργύρου έως τους -18

Μετά από τόσα χρόνια απλώς άλλαξε ο τρόπος καταγγελίας και δημοσιοποίησης, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα.

Ο χρήστης που έκανε την καταγγελία συμπληρώνει ότι στη συνέχεια μετέφεραν την άρρωστη γυναίκα στον Ερυθρό Σταυρό.

Απάνθρωπη συμπεριφορά: Νοσηλευτές έπλεναν με λάστιχο 70χρονη σε πιλοτή – «Είναι ντροπή, θα γίνει ΕΔΕ» λέει ο δήμαρχος

ΕΔΕ ζητά ο δήμαρχος Ωρωπού
Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις ταξιδεύοντας στο διαδίκτυο με πολύ μεγάλη ταχύτητα με τα οργισμένα μηνύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Άκης Τσελέντης: Δεν είμαι επαγγελματίας εφησυχαστής και οφείλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους

Η αντίδραση του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη ήταν άμεση, αν και προτιμότερο θα ήταν να έχουν γίνει έλεγχοι και να μην χρειαστεί να δείξει αν έχει τέτοια αντανακλαστικά.

Ο δήμαρχος Ωρωπου καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός και έδωσε άμεσα εντολή να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα και να διαταχθεί ΕΔΕ για να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *