Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας είναι παντρεμένος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Ανδρέας είναι παντρεμένος.

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στον εισαγγελέα τον Μιχάλη την υπόθεση με την πιθανή παιδεραστία που ερευνά: «Για αρχή θα ήταν καλό να έρθουν στα χέρια μου, όσο γίνεται πιο πρόσφατες, ζωγραφιές της μικρής. Θα τις δείξω σε παιδοψυχολόγο μπας και βγει από κει κάποιο συμπέρασμα..

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο να φροντίσει ο παππούς να μην αφήνει μόνη της την μικρή με τον πατέρα της. Αλλά με τρόπο, για να μην υποψιαστεί τίποτα ο γαμπρός του και τρομοκρατήσει το παιδί.»

Η Αλκμήνη κάνει ακόμη ένα λάθος στο εργαστήριο με αποτέλεσμα η Ισμήνη να της κάνει παρατήρηση. Η χημικός τότε νευριάζει, τα παρατάει και φεύγει: «σ’ όλες τις δουλειές ξεφεύγουν πράγματα αλλά εσείς με στήνετε στα πέντε μέτρα για το παραμικρό! Και στο κάτω-κάτω εγώ είμαι η πιστοποιημένη επιστήμονας εδώ μέσα!

Δεν δουλεύω άλλο! Σήμερα παίρνω μόνη μου ρεπό!» Η Μυρτάλη μαθαίνει ότι η Μαρίνα κάνει παρέα με την Δήμητρα και της επιτίθεται: «Δηλαδή πάτε να γίνετε κολλητές! Γι’ αυτό σου ξινίζει η δική μου παρέα! Με βαρέθηκες και βρήκες την αντικαταστάτρια μου!

Υποτίθεται ότι εγώ είμαι η κολλητή σου, με μένα περνάς καλά, όχι με την κάθε τυχάρπαστη! Αλλά απ’ ότι φαίνεται εγώ δεν σου κάνω πια! Πες το μου όμως να το ξέρω! Μην νομίζω ότι έχω κολλητή ενώ δεν έχω! Με αντικατέστησες έτσι;»

Ο Στάθης θυμώνει γιατί η Ιουλία δεν του λέει το παρελθόν της στην Αθήνα: «Νοσταλγείς καμιά φορά τον καιρό της Αθήνας; Τότε που δεν έδινες λογαριασμό σε κανέναν; Για πες μου καμιά ιστορία ακόμα από κείνη την περίοδο.. Μη μου λες εμένα «τέλος»! Έχω δικαίωμα να ξέρω, το κέρατο μου μέσα!»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *