Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ζητά από τον Αλέξη να σκοτώσει την Αθηνά

Το ζευγάρι της απόλυτης παράνοιας! Η Μυρτάλη και ο Αλέξης θα έχουν έναν περίεργο διάλογο στην γη της ελιάς, ο οποίος θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές της σειράς. Μετά την μεγάλη αποκάλυψη του Αλέξη για την δολοφονία του Γεράσιμου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Η Μυρτάλη, σοκαρισμένη από όσα ακούει, θα κάνει ένα βήμα πίσω, προκειμένου να γλιτώσει. Ο Αλέξης της εξομολογείται πως σκότωσε τον Γεράσιμο πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας και πως δε το μετανιώνει.

Η συζήτηση αυτή ξεφεύγει. Η Μυρτάλη ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, ρωτώντας τον εάν θα σκότωνε και την Αθηνά για χάρη της. Ο Αλέξης της χαμογελάει κι εκείνη παγώνει. Ο άντρας αυτός είναι ικανός να φτάσει στα άκρα..

Το μόνο που σκέφτεται τώρα η Μυρτάλη, στην γη της ελιάς, είναι τρόπους, για να κλείσει τον αδίστακτο Αλέξη στη φυλακή. Όμως… η ζωή της κινδυνεύει! Η ζωές όλων κινδυνεύουν! Ο Αλέξης συνεχίζει ανενόχλητος την καθημερινότητά του, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη, η Μαργαρίτα, η Αθηνά και η Μαρία αναζητούν τρόπους, για να τον κλείσουν ξανά στο ψυχιατρείο. Κανείς δε μπορεί να τον ελέγξει πια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *