Σασμός: Ο Αντώνης παθαίνει ανακοπή στο χειρουργείο

Μετά τον φρικτό πυροβολισμό, ο Αντώνης οδηγείται στο χειρουργείο, σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Σασμός. Ο αστυνόμος μπαίνει μπροστά για να σώσει την αγαπημένη του, τρώγοντας τη σφαίρα του Ευθύμη Φαρμάκη.

Όλοι οι καλεσμένοι, αντί να πάνε στο γλέντι, τρέχουν στο νοσοκομείο. Η Μαρίνα, ντυμένη νύφη, καταρρέει στην αγκαλιά της Αργυρούς. Πόσα να αντέξει, άλλωστε.. Μετά τον σύζυγό της, τον γιο της, τώρα κλαίει τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλο.

Η κατάσταση ξεφεύγει. Οι γιατροί πηγαινοέρχονται και κανείς δε δίνει σίγουρη απάντηση. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi που κυκλοφορεί, οι γιατροί βάζουν τον Αντώνη στο χειρουργείο, σε μια επέμβαση αρκετά κρίσιμη για τη ζωή του, στη σειρά Σασμός.

Δυστυχώς, ο Φραγκιαδάκης παθαίνει έμφραγμα και όλο το προσωπικό ξεσηκώνεται. Όλοι τρέχουν να δουν αν είναι καλά, να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Όλα είναι μάταια… Η καρδιά του έχει σταματήσει να χτυπά.

Οι γιατροί τον επαναφέρουν στη ζωή, την τελευταία στιγμή. Οι παλμοί επιστρέφουν και η οικογένεια Βρουλάκη ησυχάζει για λίγο.. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *