Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς μία σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Ο Αλέκος επισκέπτεται στο γραφείο της την καινούργια εισαγγελέα που φτάνει στην υπηρεσία (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) για να της δώσει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει, που, κατά τη γνώμη του, αποδεικνύουν ότι η Άννα σκότωσε το γιο του. Εκείνη, βέβαια, φροντίζει να του δείξει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί του. Παίρνει το φάκελο και τον διώχνει κακήν κακώς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς , η νέα και όμορφη εισαγγελέας δεν θα περάσει απαρατήρητη και από τον Σταύρο, ο οποίος θα προσπαθήσει να μάθει πληροφορίες για τη ζωή της. Μια σφαίρα, μάλιστα, που βρίσκει μέσα σε ένα κουτάκι πάνω στο γραφείο της, κινεί την περιέργειά του. Παρά τις τυπικές σχέσεις που θα τους δούμε να έχουν στην αρχή, το φινάλε του πρώτου κύκλου θα τους βρει μαζί και τρελά ερωτευμένους.

Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 40
Η Άννα ανακαλύπτει κάτι για τον Δημήτρη που την απογοητεύει. Η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή.

Ο Αλέκος κρίνει ότι η πρόταση του Σταύρου έχει κενά και κάνει τα πάντα για να μην ξεφύγει η Άννα. Και μέσα σ’ όλα αυτά, η άφιξη της Αγγελικής Ρούσσου θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων! Ποια είναι η νέα, όμορφη και δυναμική Εισαγγελέας; Πώς θα ταράξει τα νερά της Εισαγγελίας, αλλά και τη ζωή του Σταύρου;

Οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών.

Ο Δημήτρης βρίσκεται πολύ κοντά να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστικό που κρύβουν ο Σπύρος και ο Θοδωρής. Θα μάθει ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά;

Στον ρόλο της Αγγελικής Ρούσσου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

 

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 41
Η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένη στην Κλειώ για να βοηθήσει τον Στέλιο που βρίσκεται στη φυλακή. Η Δώρα, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα προχωρήσει σε τεστ πατρότητας.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης δίνει spoilers για την σειρά
Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: H συγκλονιστική ιστορία του Γεράσιμου
Η διακίνηση ναρκωτικών από την παρέα των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Άκης, όμως, έχει άλλα σχέδια που θα τους μπλέξουν όλους ακόμη περισσότερο.

Ο Δημήτρης, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης, θα ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και στον πραγματικό ένοχο.

Ποια θα είναι η αντίδραση του πραγματικού ενόχου όταν θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει διέξοδος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *