Μαύρο Ρόδο: Ένα νέο ζευγάρι φέρνει μεγάλες ανατροπές

 

Μαύρο Ρόδο: Ένα νέο ζευγάρι φέρνει μεγάλες ανατροπές

 

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένα νέο ζευγάρι φέρνει μεγάλες ανατροπές.

Όπως έχουμε ήδη δει στις οθόνες μας, στο Μαύρο Ρόδο η Αλεξία έχει «εθιστεί» στις συναντήσεις της με τον Βίκο με πρόσχημα την Αγγελική, αλλά μέσα τον έχει ερωτευτεί.

Από την άλλη και ο Βίκος της ζητάει να σταματήσουν τις συναντήσεις τους, αλλά εκείνη δεν θέλει να το κάνει και προσπαθεί να τον προσεγγίσει για το δικό του παρελθόν, δείχνοντάς του πως νοιάζεται για εκείνον.

Οι συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο συχνές, και όπως όλα δείχνουν ο ένας ξεκινάει να νιώθει αισθήματα για τον άλλον, παρόλο που ο Βίκος τουλάχιστον δεν θέλει να τα παραδεχτεί.

«Μείνε μακριά από τον Βίκο! Αυτός σκότωσε τη μάνα σου», της λέει η Κύρια (η γιαγιά της) αλλά η Αλεξία αρνείται να το πιστέψει και έρχεται σε σύγκρουση με όλη την οικογένεια της.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου στο MEGA, ο Βίκος δεν αντέχει άλλο και θα εξομολογηθεί στην Αλεξία τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη, αφού κατάφερε να τον κάνει να ξεπεράσει την μητέρα της.

Θα έρθουν λοιπόν όλο και πιο κοντά και θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί. Δεν θα μείνουν όμως μέχρι εκεί, σύμφωνα με spoilers που έχουν διαρρεύσει.

Θα κυλήσει όμορφα αυτή η σχέση; Καθώς μην ξεχνάμε πως ο Βίκος ευθύνεται για το θάνατο της μάνας της, παρόλο που ήταν ερωτευμένος μαζί της. Έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον αδερφό της Αλεξίας και γιο της, ωστόσο η σφαίρα τελικά βρήκε εκείνη.

Η Αλεξία γίνεται μυστικό ζευγάρι με το Βίκο αλλά κάποιος που θα το ανακαλύψει θα το ομολογήσει στην οικογένειά της και από κει και έπειτα ξεκινά ο απόλυτος χαμός.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *