Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ επιτίθεται στον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ελισάβετ επιτίθεται στον Γεράσιμο.

Ενώ η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνάνε καλά ο Γεράσιμος πάει ξανά στην Πάτρα και όταν τους βλέπεις μαζί χαντακώνεται. Ζητάει από την Ελισάβετ να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις και κάνεις αυτά που θέλει αυτός και δε γυρίζεις πίσω στο μοναστήρι. Εκεί είναι η ζωή σου, δε σε αναγνωρίζω από τότε που έμπλεξες μαζί του” την κατηγορεί και εκείνη του απαντάει “δε σε αφορά. Θα αποφασίσω εγώ πότε θα γυρίσω και αν θα γυρίσω. Σε παρακαλώ πολύ φύγε“.

Ο Γεράσιμος της λέει “εγώ μόνο το καλό σου θέλω. Σου το έχω αποδείξει και με αυτό που έκανα στο παρελθόν, ότι μόνο εγώ μπορώ να σε σώσω“.

Η Ελισάβετ νιώθει ενοχικά ενώ ο Πέτρος που κρυφάκουγε την ρωτάει ευθέως τι είχε κάνει ο Γεράσιμος για εκείνη στο παρελθόν. Όμως δεν του αποκαλύπτει το παραμικρό.

Επιστρέφοντας στο χωριό ο Γεράσιμος θα αναστατώσει την Φιλαρέτη και την Αυξεντία, δηλώνοντας τους πως πρέπει να φέρουν την Ελισάβετ άμεσα πίσω στο μοναστήρι. “Αν θέλετε το καλό της Ελισάβετ τότε πρέπει να την φέρετε πίσω στο μοναστήρι” τους διαμηνύει.

Γεράσιμε τι συνέβη; Γιατί;” τον ρωτάνε κι εκείνος απαντάει “έχει φύγει εντελώς από το δρόμο της. Δεν την αναγνωρίζω. Η Ελισάβετ δεν ήταν ποτέ έτσι. Μιλάει απότομα, κυκλοφορεί σε μέρη που ποτέ δεν θα τολμούσε να πάει, έχει πετάξει τα ράσα και κυρίως αυτός ο Πέτρος προσπαθεί να της αλλάξει τα μυαλά.”.

Η Κασσιανή που το μαθαίνει του λέει “μπορώ να φέρω εγώ την Ελισάβετ πίσω, έχω τον τρόπο να το καταφέρω αρκεί βέβαια να κάνεις εσύ κάτι για μένα.“. Εκείνος συμφωνεί και αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί της με κάθε τίμημα ώστε η Ελισάβετ να γυρίσει κοντά του.

Ένα δώρο της Ελισάβετ στον Πέτρο θα αποκαλύψει τα αληθινά συναισθήματα της για εκείνον και εκεί που έρχονται όλο και πιο κοντά ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει και θα φύγει ξανά για το μοναστήρι. Θα πετύχει ο Γεράσιμος το στόχο του;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *