Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 73 , 74 , 75 , 76

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 73 στις 5/3/2023
Επεισόδιο 73
Κυριακή

Το τηλεφώνημα της Κασσιανής αιφνιδιάζει την Ελισάβετ. Ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί της και απορεί με την πρόσκληση που της κάνει. Όμως δεν μπορεί να μην την αποδεχτεί. Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία να ξανά βρεθεί στο φιλόξενο και γαλήνιο μοναστήρι και να μιλήσει με τη θεία της που οι συζητήσεις τους της έχουν λείψει πολύ.

Ο Πέτρος δεν μπορεί παρά να αποδεχτεί την απόφαση της γιατί δεν θέλει να την πιέσει. Την διαβεβαιώνει πως θα την περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσει. Στο μεταξύ η Κύρα είναι στα χέρια του Παράσχου και αντιλαμβάνεται πως πρέπει άμεσα να ειδοποιήσει κάποιον δικό της γιατί κινδυνεύει.

Μάταια όμως προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Ο Παράσχος έχει λάβει τα μέτρα του. Στο μεταξύ ο Βίκος, ζητάει για μια ακόμη φορά από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Εκείνη όμως προκειμένου να τον ξαναδεί του σκάει νέα βόμβα.

Του λέει ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του κι αν θέλει να τα μάθει πρέπει να συναντηθούν, γιατί κάποια πράγματα δε λέγονται από το τηλέφωνο.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 74 στις 6/3/2023
Επεισόδιο 74
Δεύτερα

Την ίδια ώρα στην Γερακιανή ο Σταυρίνος, ετοιμάζεται για το θαύμα. Η Γιάννα, προσπαθεί να τον σταματήσει ώστε να μην πάρει μέρος στην πλεκτάνη του αδερφού του όμως όλα όσα του λέει για να τον αποτρέψει πέφτουν στο κενό.

Η Όλγα επιστρέφει στο σπίτι και η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Απ’ την άλλη η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της πει τα πάντα για τον Διακοσάββα. Του επισημαίνει ότι η ίδια έκανε αυτό που έπρεπε.

Έπεισε την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι. Τώρα είναι η σειρά του να δείξει πόσο καλός συνεργάτης είναι. Η Θάλεια, με το Θέμη, τον Πέτρο και την Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής παρά τα απανωτά τηλεφωνήματα που της έχουν κάνει.

Την βρίσκουν χωρίς τις αισθήσεις της και όλα δείχνουν ότι έχει περάσει εγκεφαλικό. Όταν συνέρχεται κάπως βλέπει το Θέμη και τα εγγόνια της να είναι δίπλα της και αυτό την γεμίζει χαρά ύστερα από πολύ καιρό. Βέβαια η έννοια της για την Αλεξία παραμένει.

Θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει την εγγονή της μακριά από τον αδίστακτο Βίκο. Παρά την κατάσταση της το επισημαίνει για μια ακόμη φορά αλλά βλέπει ότι η Αλεξία δε δείχνει να συμμερίζεται τις επιφυλάξεις της. Βέβαια κατάφερε να αποσπάσει από την εγγονή της την δέσμευση ότι δεν θα τον ξανασυναντήσει. Όμως και αυτό δεν την καθησυχάζει.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 75 στις 7/3/2023
Επεισόδιο 75
Τρίτη

Στην Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα υπολόγισε η Κασσιανή. Ούτε το θαύμα. Η Ελισάβετ ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στην Μονή.

Αυτή τη φορά θα βρει το θάρρος να της απαντήσει όπως της αξίζει και να την βάλει στη θέση της. Δεν θα πει ωστόσο το παραμικρό στον Πέτρο. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται να συναντήσει και πάλι τον Βίκο.

Πηγαίνει λοιπόν να τον βρει στο ξενοδοχείο που μένει. Την ίδια ώρα η Κασσιανή πιέζει το Γεράσιμο να της δώσει την απάντηση που θέλει ως αντίτιμο για την χάρη που του έκανε.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 76 στις 9/3/2023
Επεισόδιο 76
Πέμπτη

Η Ελισάβετ μετά το ξέσπασμα της στην Κασσιανή βρίσκει το θάρρος να εξομολογηθεί στον Σαράντο τον εφιάλτη που έζησε από τον πατέρα του και εκείνος την ακούει με πολλή προσοχή. Σοκάρεται με όσα μαθαίνει αν και δεν αιφνιδιάζεται αφού έχει ανακαλύψει το ποιόν του πατέρα του ενώ ο Βίκος και η Αλεξία δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ταυτόχρονα ο Μπόγρης αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο με τον Σταυρίνο για να τον εκδικηθεί για την στάση του στο μοναστήρι καθώς τόλμησε να τον εκθέσει, μπροστά σε τόσο κόσμο. Στο μεταξύ η επίσκεψη της Ελισάβετ στο μοναστήρι την κάνουν να αναθεωρήσει όσα πίστευε μέχρι σήμερα.

Ο Θέμης πηγαίνει στην Γερακιανή για να δηλώσει στην Κασσιανή ότι δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω. Παράλληλα κάποια στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της νέας Ηγουμένης βγαίνουν στο φως γιατί όπως αποδεικνύεται έχει αφήσει κι αυτή πολλά πίσω της πριν κλειστεί στο μοναστήρι.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *