Σασμός – Τραγωδία: Ο Ευθύμης πυροβολεί τον Αντώνη στο κεφάλι

Τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, θα παρακολουθήσουμε προσεχώς στην δραματική σειρά του ΑLPHA, Σασμός, ο οποίος θα εξελιχθεί όπως όλα δείχνουν σε μια ανείπωτη τραγωδία καθώς ο Ευθύμης Φαρμάκης αποφασίζει να τους διαλύσει την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους….

Σε τραγωδία καταλήγει ο γάμος Μαρίνας και Αντώνη

Όλο το χωριό φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται να πάει στην εκκλησία για να χαρεί με τις χαρές των δυο αυτών ανθρώπων, οι οποίοι μέχρι να φτάσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, πέρασαν από σαράντα κύματα.

Στην εκκλησία, ο γαμπρός και η νύφη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για τον μεγάλο κίνδυνο που τους παραμονεύει. Ο Φαρμάκης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα βάζοντας κάποιους να την σκοτώσουν, αλλά ο Αντώνης το αντιλαμβάνεται αμέσως και πέφτει πάνω της τρώγοντας ο ίδιος την σφαίρα στο κεφάλι.

Σασμός – Τραγωδία: Ο Ευθύμης πυροβολεί τον Αντώνη στο κεφάλι
Στο προαύλιο επικρατεί πανικός και σπαραγμός. Ο Αντώνης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην σειρά Σασμός σε τραγική κατάσταση…..Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πως ο Ευθύμης κρύβεται από πίσω και όλων οι σκέψεις πάνε στους Σταματάκηδες….

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *