Σασμός: Η Αιμιλία στέλνει τον Παύλο στη φυλακή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αιμιλία στέλνει τον Παύλο στη φυλακή.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Αιμιλία μαθαίνει την εμπλοκή του Παύλου σε δύο φόνους και έρχεται αντιμέτωπη με ένα ηθικό δίλημμα. Ο Φαρμάκης έχει αποδείξει πως μπορεί να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Αυτή τη φορά όμως όπως θα παρακολουθήσουμε θα φτάσει στο σημείο να προδώσει ένα πολύ δικό του άνθρωπο, προκειμένου να σωθεί ο ίδιος και να γλιτώσει την φυλακή. Όλα αρχίζουν όταν ο Αντώνης δίνει εντολή για να τον συλλάβουν για το φόνο του Κώστα στη φυλακή.

Τα περιθώρια για τον Φαρμάκη στενεύουν αλλά κρύβει αρκετούς άσσους στο μανίκι του. Δεν θα είναι εύκολο να το κρατήσουν για πολύ φυλακισμένο μιας και έχει μία άτυπη συμφωνία με κάποιους ανώτερους της Αιμιλίας προκειμένου να δίνει πληροφορίες στην αστυνομία

Ωστόσο η τελευταία κάνει τα πάντα ώστε να μην την γλυτώσει. Τότε ο Ευθύμης ξεπερνάει κάθε ηθικό φραγμό. Αποκαλύπτει στην Αιμιλία πως ο Παύλος εμπλέκεται τόσο στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Βασίλη Σταματάκη όσο και στην πιο πρόσφατη εναντίον του Κώστα.

Μάλιστα ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία πως αν επιμείνει να θέλει να τον κλείσει στην φυλακή τότε θα πάρει μαζί του και τον Παύλο. Έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις η Αιμιλία είναι σοκαρισμένη. Παλεύει μέσα της για το θέμα του Ευθύμη και την ενοχή του Παύλου δημιουργώντας έντονες υποψίες στη Στέλλα.

Βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Όσο όμως ο χρόνος περνάει πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει τον Παύλο στη φυλακή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *