Έρωτας Φυγάς Spoiler: Καταζητούνται Ιάσονας και Αλεξάνδρα

Συναγερμός θα σημάνει στο Κιάρι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς καθώς Ιάσονας και Αλεξάνδρα θα είναι καταζητούμενοι από τις Αρχές με αφορμή την απόδραση του άνδρα!

Συναγερμός για την εξαφάνιση Ιάσονα και Αλεξάνδρας

Ο Ιάσονας θα κάνει τα πάντα για να αποδράσει από τη φυλακή, ώστε να εμποδίσει μια επικείμενη συνάντηση της Αλεξάνδρας με τον Μάρκο, στην σειρά Έρωτας Φυγάς. Έτσι γρήγορα θα εφαρμόσει σχέδιο απόδρασης, το οποίο και θα πετύχει. Την ώρα μάλιστα που στις φυλακές θα σημάνει συναγερμός για την φυγή του, ο Ιάσονας θα βρει τη σύζυγό του μαζί με τον πρώην αγαπημένο της και εχθρό του στο εργοστάσιο του τελευταίου. Θα δούμε να την απειλεί ότι αν δεν τον ακολουθήσει δεν θα ξαναδεί ποτέ τον μικρό Γιωργάκη.

Η Αλεξάνδρα «δυσφορεί», όμως μη έχοντας άλλη επιλογή θα δεχτεί να τον ακολουθήσει, σε έναν προορισμό που κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι, προς το παρόν. Εν συνεχεία οι Αρχές ανακοινώνουν επίσημα ότι οι αμφότεροι καταζητούνται. Ο Ιάσονας γιατί δραπέτευσε και η Αλεξάνδρα για πιθανή συμμετοχή της στην απόδραση.

Θα δούμε όμως τις ώρες να κυλούν και τα ίχνη τους να μην εντοπίζονται πουθενά, την ώρα που το ζευγάρι βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο από το Κιάρι χωριό, προσπαθώντας να επιβιώσει με τη βοήθεια ενός τυφλού βοσκού. Την επόμενη μέρα όμως, ο βοσκός θα πει σε Ιάσονα και Αλεξάνδρα ότι η χωροφυλακή τους κυνηγά κι έτσι εκείνοι θα το σκάσουν, στην σειρά, Έρωτας Φυγάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *