Η Γη της Ελιάς – Άγνωστη γυναικεία φωνή: «Ακόμα να παραδοθείς;»

Μια άγνωστη γυναικεία φωνή, απειλεί ανοιχτά τον Αλέξη, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Η ίδια του λέει πως γνωρίζει τα πάντα για τα εγκλήματά του αλλά και τον πρόσφατο φόνο του Γεράσιμου. Πως αντιδρά ο Αλέξης ακούγοντάς την;

Tι θα δούμε απόψε 21/2 στην Γη της Ελιάς;

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τον Βαγιάκο να φλερτάρει την Ευτυχία και δηλώνει πλέον έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής μέσα στη νύχτα κι εκείνη παίρνει την καραμπίνα και τον πυροβολεί. Για κακή της τύχη, όμως, τραυματίζει έναν περαστικό, ο οποίος την επόμενη μέρα πηγαίνει στο τμήμα και κάνει καταγγελία.

Ο Πότης επιβεβαιώνει τις φήμες, δείχνοντας στον Στάθη φωτογραφία που δείχνει ότι η Ειρήνη πηγαίνει σχολείο στη Σπάρτη. Η Ευτυχία και ο Κουράκος κάνουν βόλτα στο δάσος και φτάνουν στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα του Ανέστη. Η Ευτυχία αναστατώνεται. Αργότερα, ο Πότης ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέση. Τέλος, μια άγνωστη γυναικεία φωνή, απειλεί τον Αλέξη στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, προκαλώντας ανησυχία και πανικό στον ήρωα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *