Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα γίνουν τελείως ανατρεπτικές και μήπως τελικά αποδειχθεί πως η Βασιλική είναι το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

TI EKANE ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν για την αγαπημένη σειρά του Alpha Σασμός , και μαζί με αυτά, οι χρήστες του twitter φτιάχνουν τα δικά τους σενάρια για την εξέλιξη και την πλοκή των νέων επεισοδίων. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σενάρια για την λήξη της διαμάχης Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων το διαβάσαμε τελικά από χρήστρια του twitter .

Η Βασιλική να είναι το χαμένο παιδί της γιαγιάς Ειρήνης και ο Σασμός να μας έρθει από κει που ΔΕΝ το περιμένουμε. Συγκεκριμένα έγραψε:

Μήπως η Βασιλική είναι παιδί της γιαγιάς Ειρήνης της Βρουλάκενας που της το έκλεψαν; Μήπως είναι αυτός ο Σασμός που περιμένουμε; Σκεφτείτε το

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως θα μας άρεσε πολύ αυτή η εξέλιξη, αν θα συνέβαινε και σίγουρα θα είχε πολύ ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές. Το λόγο όμως έχει ο σεναριογράφος και μόνο αυτός ξέρει τί μας επιφυλάσσει το μέλλον για την σειρά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *