Μαύρο Ρόδο Spoiler: Θα είναι μαζί στο τέλος Ελισάβετ και Πέτρος;

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Νίκος Γκέλια μίλησαν στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται για την επιτυχία της σειράς, αλλά και για το τέλος του περίφημου “Μαύρου Ρόδου”.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ξεκαθάρισε πως όλα δείχνουν πως στο τέλος θα είναι μαζί ο Πέτρος και η Ελισάβετ. Βέβαια, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά: “Εγώ θα ήθελα να γίνει κάτι συνταρακτικό στο φινάλε”.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε πως η σειρά αυτή έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών και πως όλοι τους προσπαθούν να κρατούν τις ισορροπίες, για να γίνει σωστά αυτή η δουλειά:

«Πραγματεύεται πολύ λεπτά γεγονότα, όπως είναι η θρησκεία.. Πρέπει όλοι να κρατάμε τις ισορροπίες, για να αποτυπωθεί σωστά».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποστήριξε πως δεν έχει καλό προαίσθημα για το τέλος της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, καθώς βλέπει πως όλα τείνουν σε ένα μη “happy end”. Όσο για την δεύτερη σεζόν;

Όλοι οι ηθοποιοί δήλωσαν πως δε γνωρίζουν κάτι και πως εάν η σειρά έχει να δώσει πράγματα, τότε με χαρά να πάρει το πράσινο φως για νέα επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *