Παράδεισος Κυριών: Η Όλγα πετάει τον Αποστόλη έξω από το σπίτι και την περιουσία

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της δραματικής σειράς του ALPHA, O Παράδεισος των Κυριών, θα έρθουν προσεχώς η Όλγα και ο Αποστόλης Βασιλείου, οι οποίοι θα περάσουν μια πολύ μεγάλη κρίση στην σχέση τους. Τι θα συμβεί και γιατί η γυναίκα θα τον πετάξει έξω από το σπίτι και την διαχείριση της περιουσίας;

Έρχεται το τέλος για Όλγα και Αποστόλη;

Πιο συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, ο Αποστόλης θα στριμωχτεί αρκετά από την Όλγα και τον Πάρη με αφορμή την περιουσία τους. Ο άνδρας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η παλιά του ερωμένη, Ειρήνη, εμφανίζεται και ισχυρίζεται πως ο Ντίνος είναι ετεροθαλής αδερφός του Αριστείδη. Μάλιστα, τον εκβιάζει πως θα πει τα πάντα αν δεν παραχωρήσει ξανά στον Παπακώστα το κατάστημα.

Ο ίδιος θα προσπαθήσει να μιλήσει στην Όλγα για το φλέγον αυτό θέμα αλλά εκείνη θα του δείξει την πόρτα της εξόδου από το σπίτι τους αλλά και την διαχείριση της περιουσίας της. Μήπως έρχεται ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα στον Αποστόλη και την Όλγα στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών; Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *