Μαύρο Ρόδο: Της καρφώνει μια σύριγγα με δηλητήριο στο λαιμό

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού της καρφώνει μία σύριγγα με δηλητήριο στον λαιμό.

Η Κύρα στο Μαύρο Ρόδο έχει ένα σταθερό και δυναμικό χαρακτήρα, που την καθιστά ικανή να βάζει στη θέση του όποιον στέκεται απέναντί της. Έτσι, εμφανίζεται αποφασισμένη να ερευνήσει και να μάθει όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη φριχτή δολοφονία της Αγγελικής.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Κύρα συνεχίζει να παρακολουθεί τον αστυνόμο και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει που δεν αργεί να έρθει κι εκείνη να πάρει εντέλει την πληροφορία που θέλει σχετικά με τη δολοφονία της κόρης της.

Η Κύρα, ανακαλύπτει τον διπλό ρόλο που παίζει ο Παράσχος.

Συγκεκριμένα, ότι ο αδίστακτος άντρας δεν είναι μόνο στενός συνεργάτης του Θέμη αλλά και του Βίκου. Ακόμα μαθαίνει ότι ο Παράσχος είναι αυτός που κάλεσε τον τελευταίο για να κλείσει το στόμα του εκτελεστή της Αγγελικής.

Λίγη ώρα μετά, ο Δαμαλάς ενημερώνει σχετικά τον Βίκο και εκείνος με τη σειρά του τον Παράσχο, προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Γρήγορα, κρυφά από τον Βίκο, ο τελευταίος κανονίζει να επισκεφθεί την Κύρα στο γραφείο της.

Εκείνη παραξενεύεται και τον ρωτάει ευθέως ποιος τον έστειλε και ο Παράσχος τής απαντάει ότι πήγε από μόνος του. Κι αυτό γιατί θέλει να της μιλήσει για ένα θέμα που τον απασχολεί.

Συγκεκριμένα, της λέει ότι θέλει να φύγει από τη νύχτα, γιατί κουράστηκε με όσα συμβαίνουν, και ζητάει τη βοήθειά της. Το ύφος του είναι αρκετά πειστικό και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που πρόκειται ν’ ακολουθήσει…Ο Παράσχος κρύβει έντεχνα, μέσα στο μανίκι του μπουφάν του, μια σύριγγα γεμάτη δηλητήριο.

Ο αδίστακτος άντρας περιμένει την Κύρα να κάνει μια λανθασμένη κίνηση, για να της καρφώσει τη σύριγγα στον λαιμό και να τη δολοφονήσει προτού μιλήσει στον Θέμη και του καταστρέψει τη ζωή μια για πάντα. Θα καταφέρει να τις καρφώσει την σύριγγα με το δηλητήριο στο λαιμό; Η Θα έρθει η ανατροπή;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *