Η Γη της Ελιάς: «Τον Ιούνιο θα κάνουμε τον γάμο μας και κοίταξε να το έχεις χωνέψει»

Νέα διαμάχη θα ανοίξει ανάμεσα σε Ιουλία και Ισίδωρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Αφορμή για τη νέα αυτή κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια είναι η σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη.

Ο Ισίδωρος θα λογομαχήσει ξανά απέναντι στην αδελφή του, όταν μάθει για το ρομαντικό ταξίδι της στην Αθήνα με τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Ισίδωρε, έλεος πια!»
«Βλέπω ότι με τον Καπερνάρο συνεχίζεις. Μη μου πεις ότι το πάτε σοβαρά. Ιουλία πρόσεξε καλά γιατί θα το μετανιώσεις. Αυτός ο άνθρωπος κατάλαβε το δεν είναι για σένα», τονίζει με θυμό ο Ισίδωρος απευθυνόμενος στην Ιουλία.

Η τελευταία δεν μπορεί να τον ακούει να επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια για τον Στάθη και δυσφορεί τονίζοντας του τα εξής: «Ωχ μωρέ Ισίδωρε, έλεος πια! Ακόμα να το πάρεις απόφαση; Και για να τελειώνουμε, με τον Στάθη αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Τον Ιούνιο θα κάνουμε τον γάμο μας και κοίταξε μέχρι τότε να το έχεις χωνέψει και να είσαι πλάι μου».

Πριν προλάβει να πει το παραμικρό ο Ισίδωρος η Ιουλία σηκώνεται και φεύγει αφήνοντας τον αδελφό της να βράζει από μέσα του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *