Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος ξυπνά: «Θα φάω σαν να μην υπάρχει αύριο»

Ο Λυκούργος, όπως όλα δείχνουν, θα βγεί τελικά νικητής από την πιο δύσκολη μάχη της ζωή του, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Η Γη της Ελιάς».

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η κατάσταση για τον Λυκούργο θα συνεχίσει να είναι δύσκολη και σε τεντωμένο σκοινί, στο νοσοκομείο. Παρουσιάζει μια λοίμωξη και ανεβάζει υψηλό πυρετό. Οι γιατροί ανησυχούν και εξηγούν στους συγγενείς ότι οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες.

Ευτυχώς όμως για το Λύκουργο τις επόμενες ημέρες η λοίμωξη υποχωρεί και ο γιατρός που τον παρακολουθεί ενημερώνει σχετικά τους συγγενείς: «Τα νέα είναι θετικά. Βρέθηκε ο μικροοργανισμός που του προκάλεσε την λοίμωξη. Ήδη αρχίσαμε να του χορηγούμε την κατάλληλη αντιβίωση και ευελπιστούμε ότι ο οργανισμός του θα ανταποκριθεί».

Ο Λυκούργος κάποια στιγμή θα ανοίξει τα μάτια του προκαλώντας μεγάλη ανακούφιση σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Η Χάιδω δεν μπορεί να κρύψει τα δάκρυα της από τη συγκίνηση.

Η χαρά της είναι τόσο μεγάλη που δεν περιγράφεται. Βαθιά συγκινημένος ο Λυκούργος θα την κοιτάξει στα μάτια και θα της πει: «Κυρά Χάιδω πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα. Θα φάω σαν να μην υπάρχει αύριο. Να μου κάνεις τη χάρη».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *