Άγρια Γη: Η Όλγα δεμένη σε μια αποθήκη

Η Όλγα θα πέσει θύμα απαγωγής και θα βρεθεί κλεισμένη μέσα σε μια αποθήκη δεμένη, στην Άγρια Γη. Θα καταφέρει να την γλιτώσει;

Η ζωή της Όλγας βρίσκεται σε κίνδυνο και οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες γι’ αυτήν, καθώς είναι κλεισμένη και δεμένη σε μια αποθήκη. Την ίδια ώρα, ο Μάνος θέλει να κάνει τεστ DNA για να μπορέσει να μάθει αν τελικά το παιδί είναι δικό του.

Όσα θα δούμε σήμερα 16/02 στην Άγρια Γη

Ο Αντώνης και η Ρένα δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ρένα όμως θα συναντήσει τυχαία τον Γιώργο στη δουλειά της και θα θυμηθεί τις στιγμές που πέρασε μαζί του στο ξενοδοχείο οι οποίες θα την φορτίσουν συναισθηματικά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μία απόπειρα αυτοκτονίας ανατρέπει τα πάντα

Ο Στέφανος κρατάει αρκετά μυστικά από όλους καθώς υποπτεύεται ότι η Ζωή μπορεί να κινείται εναντίον της Μυρτώς. Η Όλγα βρίσκεται τρομαγμένη και δεμένη μέσα σε μία αποθήκη. Δεν ξέρει ποιος την κρατάει και γιατί.

 

Η Ελπίδα ανησυχεί όταν βρίσκει το αυτοκίνητο της Όλγας ανοιχτό και το κινητό της παρατημένο. Όλα δείχνουν πως κάποιος την άρπαξε. Ο Άρης ορκίζεται στην Ελπίδα ότι δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή της Όλγας και μαζί με την αστυνομία την βοηθάει να τη βρουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Μια και σήμερα για το μεγάλο φινάλε

Ο Μάνος κάνει τελικά το τεστ dna θέλοντας να μάθει αν ο Γιάννης είναι δικό του παιδί ενώ η Νάντια φοβάται ότι θα τον χάσει. Ο Ορέστης έχει παραδώσει την ομολογία του Τσακίρη στην εισαγγελία όμως η σύλληψη της Όλγας δεν είναι πια εφικτή αφού κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Μιχάλης φτάνει τελικά στην Όλγα και στο σημείο που την έχουν δεμένη αλλά τα χάνει όταν μαθαίνει ποιοι είναι οι απαγωγείς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *